Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Wat is sabotage en hoe kan ik het voorkomen?

We begrijpen dat derden zonder uw medeweten of toestemming mogelijk ongeldige activiteit uitvoeren voor uw advertenties. Dit kan op 2 manieren:

• Handmatig: de derde partij veroorzaakt de activiteit zelf of spoort anderen aan dit te doen.
  • Automatisch: de derde partij gebruikt een geautomatiseerd proces, zoals een klikbot.

Aangezien dit soort activiteit geen echte gebruikersinteresse in uw advertenties aangeeft, verbeteren we voortdurend ons detectiesysteem om deze patronen te vinden en als ongeldig uit te filteren. Bekijk meer informatie over hoe Google ongeldige activiteit voorkomt.

Uiteindelijk is het de verantwoordelijkheid van de uitgevers om ervoor te zorgen dat de activiteit voor hun advertenties geldig is. We raden u daarom dringend aan onze tips om ongeldige activiteit te voorkomen te lezen. U kunt ook sabotage-incidenten bij ons melden.

Als uw account is gedeactiveerd wegens ongeldige activiteit en u meent dat dit te wijten is aan sabotage, leest u onze Veelgestelde vragen over gedeactiveerde accounts voor meer informatie.