Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Uw contactgegevens aanpassen

Op de pagina Instellingen kunt u uw contactinstellingen, de taal waarin u AdMob gebruikt en uw e-mailvoorkeuren wijzigen. U vindt hier ook nuttige informatie over uw account, waaronder uw uitgever-ID, uw klant-ID van AdSense en uw klant-ID van Google Ads.

Log in bij AdMob en klik in de zijbalk op Instellingen om uw accountinstellingen te openen.

Opmerking: Als u problemen met uw account ondervindt, gaat u naar de Veelgestelde vragen over accountproblemen.

Uw naam, e-mailadres, telefoonnummer of e-mailvoorkeuren updaten

Volg deze stappen om uw persoonlijke contactgegevens op te geven:

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik op Instellingen in de zijbalk.
  3. Klik op het tabblad Persoonlijk op Bewerken naast een van de velden en breng de gewenste wijzigingen aan:
    • Voornaam: Geef de voornaam op waarmee u wilt worden aangesproken.
    • Achternaam: Geef de achternaam op waarmee u wilt worden aangesproken.
    • E-mailadres voor contact: Uw e-mailadres voor contact hoeft niet hetzelfde te zijn als uw e-mailadres voor inloggen en hoeft evenmin een Google-account te zijn. Als u uw e-mailadres voor contact wilt wijzigen, selecteert u Ander e-mailadres gebruiken en geeft u het nieuwe e-mailadres voor contact op.
    • Telefoonnummer voor contact: Geef het telefoonnummer op waarop wij contact met u kunnen opnemen.
    • E-mailvoorkeuren: Gebruik de selectievakjes om te bepalen welke typen e-mail u van AdMob wilt ontvangen.
  4. Klik op Opslaan. Sla uw wijzigingen op voordat u een ander veld bewerkt.
Opmerking: Updates van uw persoonlijke instellingen en contactgegevens hebben geen invloed op het e-mailadres waarmee u inlogt op uw AdMob-account. Ook andere gegevens die u aan AdMob heeft gegeven, zoals de gegevens in Betalingen, blijven ongewijzigd.

Wijzigingen in uw e-mailadres voor contact laten verifiëren

Als u uw e-mailadres voor contact heeft geüpdatet, sturen we een verificatiebericht naar het nieuwe e-mailadres om dat adres te bevestigen. Klik op de verificatielink in de e-mail om de wijziging te verifiëren. U wordt teruggeleid naar uw AdMob-account, waar de bijgewerkte contactgegevens die wij gebruiken om met u te communiceren, worden weergegeven.

Uw weergavetaal updaten

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik op Instellingen in de zijbalk.
  3. Klik op het tabblad Persoonlijk op Bewerken in Google-accounts naast Weergavetaal. De taalinstellingen van uw Google-account worden weergegeven in een nieuw browsertabblad of een nieuw venster.
  4. Breng de gewenste taalwijzigingen aan.
  5. Vernieuw AdMob, zodat u de nieuwe taal kunt zien.

Uw klant-ID's van AdSense en Google Ads vinden

Tijdens uw aanmelding voor AdMob is uw AdMob-account gekoppeld aan een AdSense-account en een Google Ads-account. Dit is gebeurd via het Google-account waarmee u zich heeft aangemeld.

De klant-ID's voor beide accounts staan in het gedeelte Accountgegevens. Klik in de zijbalk op Instellingen en daarna op het tabblad Account.

De huidige tijdzone en valuta voor uw account vinden

Tijdens uw aanmelding voor AdMob zijn de tijdzone en valuta voor uw AdMob-account ingesteld op basis van uw instellingen voor AdSense en Google Ads.

U kunt de voor uw account ingestelde tijdzone en valuta vinden door in de zijbalk op Instellingen te klikken en dan op het tabblad Account. Ontdek meer informatie over tijdzones en valuta's in AdMob.