Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Uw apps linken aan Firebase

Inzicht in projecten in Firebase

In Firebase worden groepen vergelijkbare apps in projecten ingedeeld. Het is daarom een goed idee om de Android-versie en de iOS-versie van een app in Firebase in dezelfde groep (of hetzelfde project) in te delen.

Apps die tot hetzelfde project behoren, kunnen gegevens over gebruikers en hun gedrag met elkaar delen, waardoor u een volledig beeld krijgt van hoe klanten uw apps gebruiken.

Illustratie van Firebase-projecten.

Bestaande apps en projecten

Als u Firebase eerder heeft gebruikt of als u al een aantal van uw AdMob-apps heeft gelinkt, heeft u mogelijk al bestaande projecten en apps in uw Firebase-account. Wanneer u een app linkt, gaat AdMob na of er in uw Firebase-account een geschikte bestaande app of een geschikt bestaand project aanwezig is. Wordt er een match gevonden, dan heeft u de mogelijkheid om uw AdMob-app aan de bestaande app of het bestaande project te linken. U kunt ook een nieuwe app of een nieuw project maken.

Projectlimieten

Voor elk Firebase-account geldt een vastgestelde limiet voor het aantal projecten dat met het account mag worden gemaakt. Als de limiet is bereikt, krijgt u een foutmelding wanneer u een AdMob-app aan een nieuw project probeert te linken.

Als u de projectlimiet heeft bereikt, kunt u uw AdMob-apps nog steeds aan Firebase linken door een bestaand project te selecteren.

Naamsbeperkingen

Projectnamen moeten voldoen aan de volgende regels:

• Ze zijn van 4 tot 30 tekens lang.
  • Ze bevatten alleen letters, cijfers, de volgende tekens: - ' "! en spaties.
  • Ze bevatten alleen tekens die in de Engelse taal worden gebruikt.
    Tekens met dubbele breedte, lokale tekens en niet-Engelse tekens en symbolen worden niet ondersteund.