Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Den 14. marts 2016: Beløn brugere for at se videoer med videoannoncer med belønning

Annonceformatet videoannonce med belønning er nu tilgængeligt
Denne meddelelse er blevet arkiveret og kan være forældet.

Videoannonceenheder med belønning giver dig mulighed for at belønne brugere med elementer i apps, når de ser videoannoncer. Du kan angive, hvilke belønningsværdier der er knyttet til annonceenhedens placering i din app, og angive forskellige belønninger for forskellige annonceenheder. Annoncer med belønning er kun tilgængelige fra tredjepartsnetværk, som du har valgt til formidling.

Når du opretter en ny annonceenhed eller tjener penge på en ny app, skal du vælge annonceformatet Video med belønning og indtaste de relevante oplysninger. Opret annonceenheden i AdMob, og følg derefter dokumentationsmaterialet for udviklere (Android og iOS) for at fuldføre implementeringen.

Et par ting, du skal vide, før du går i gang

• Opsætning af formidling er påkrævet: Du skal opsætte AdMob-formidling for annonceenheden, før der kan vises annoncer med belønning i den.
  • Kun videoannoncer: Det er kun videoannoncer, der kan blive vist i videoannonceenheder med belønning.

Du kan få flere oplysninger om, hvilke annoncenetværk der er tilgængelige for formidling i videoannonceenheder med belønning, ved at gennemgå listen over netværk i Google Developers-vejledningen (Android og iOS).