Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Politikker

Forstå advarsler og suspendering på grund af overtrædelse af politikker på din konto

Vores programpolitikker skal bidrage til at sikre en positiv oplevelse for enhver, som deltager i vores annonceringssystem. Hvis vi registrerer en overtrædelse i din app, vil vi enten a) sende en advarsel, hvor du anmodes om at løse problemet, eller b) straks deaktivere annoncevisningen i appen, hvis overtrædelsen er alvorlig.

I tilfælde af gentagne eller grove overtrædelser af vores politikker kan vi blive nødt til ikke blot at skride ind på appniveau, men også på kontoniveau. Vi kan midlertidigt suspendere din konto for at give dig mulighed for at gennemgå alt dit indhold, løse problemer med overtrædelser og implementere sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at du overholder vores politikker.

Hvad indebærer det, hvis jeg får en advarsel om en politikovertrædelse på min konto?

Hvis du modtager en advarsel vedrørende din konto, forbliver kontoen aktiv, og der vises fortsat annoncer. Advarslen betyder dog, at din konto er i stor risiko for at blive suspenderet eller deaktiveret, hvis yderligere krænkelser finder sted. Du bør straks gennemgå dine apps og sørge for, at de overholder vores politikker.

Bemærk! Vi forsøger at sende en advarsel, før din konto når det punkt, hvor den må suspenderes eller deaktiveres. Men hvis en politikovertrædelse er særligt grov, kan vi være nødt til straks at suspendere eller deaktivere kontoen.

Hvad indebærer det, hvis min konto suspenderes pga. en politikovertrædelse?

Vi kan suspendere din konto midlertidigt, hvis vores politikker overtrædes gentagne gange, eller vi konstaterer en alvorlig overtrædelse af vores politikker. Vi kan også midlertidigt suspendere din konto, hvis der er et problem med dine betalingsoplysninger. Dette kan skyldes et problem med dine betalingsoplysninger i AdMob eller et fakturerings- eller betalingsproblem i et andet Google-produkt (f.eks. Google Ads).

Kontosuspenderinger giver dig en sidste mulighed for at foretage de nødvendige handlinger, så din konto ikke deaktiveres. Gennemgå dine apps og/eller betalingsoplysninger for at afgøre, hvilket problem der medfører suspendering af din konto.

Hvis din konto suspenderes, foretages der straks en betalingstilbageholdelse, og der vises ingen annoncer i omkring 30 dage. Efter denne periodes udløb vil vi automatisk genaktivere din konto, fjerne betalingstilbageholdelsen og begynde at vise annoncer.

Bemærk, at vi fortsat vil holde øje med, at din konto overholder vores politikker. Hvis der forekommer yderligere overtrædelser, kan vi blive nødt til at deaktivere hele din konto. I så fald kan vi tilbageholde indtjening, der er knyttet til overtrædelser, op til din samlede indtjening i løbet af de seneste 60 dage for at refundere penge til de berørte annoncører (hvor det er relevant og muligt).

Kan jeg logge ind på AdMob, mens min konto er suspenderet?

Hvis din konto er suspenderet, og du ikke kan logge ind på AdMob, kan du se oplysninger om dine AdMob-overtrædelser ved at logge ind på AdSense. I AdSense kan du se sektionen Politikcenter, hvor du kan få overblik over din AdMob-overtrædelser.

Sådan får du adgang til AdSense:

1. Gå til https://www.google.dk/adsense.
  2. Klik på Log ind.
  3. Angiv den mailadresse og adgangskode, du bruger til AdMob.
  4. Klik på Log ind.
    Bemærk! Hvis det er første gang, du logger ind på AdSense, bliver du muligvis bedt om at ansøge om en konto. Klik på Ansøg nu. Du kan få adgang til AdSense umiddelbart efter, du har klikket på Ansøg nu. Du behøver ikke at vise annoncer med AdSense for at kunne få adgang til dine AdMob-kontooplysninger.

Hvad skal jeg gøre, hvis min konto suspenderes?

Vi opfordrer vores udgivere til at bruge denne 30 dages periode til at gennemgå alle deres apps, fjerne eksisterende overtrædelser og træffe sikkerhedsforanstaltninger for at undgå fremtidige problemer med overtrædelse af vores politikker. Når du gennemgår dine apps for at sikre overholdelse, anbefaler vi, at du er meget opmærksom på vores politikker.

For at løse et problem med en betalingsovertrædelse skal du gennemgå de betalingsoplysninger, der er knyttet til din konto. Du kan se disse oplysninger og indsende en appel på betalingssiden på AdSense-kontoen.

For at få tips om tilsyn med politikovertrædelser i dine apps og en afklaring af vores politik anbefaler vi, at du tjekker følgende ressourcer: