Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Ennustetulosten tulkitseminen

Ennustamisominaisuus poistuu käytöstä AdMob-kampanjoissa 3.5.2023. Muutos ei vaikuta kampanjoidesi tuloksiin.

Tulokset näytetään, kun ennuste on valmis. Ennustetulokset antavat nopean arvion käytettävissä olevista klikkauksista tai impressioista. Visuaalisen esityksen perusteella on helppo arvioida, onko todennäköistä, että kampanja saavuttaa sille asetetun tavoitteen ja vaikuttaako kampanja käynnissä ollessaan muihin kampanjoihin.

Yksityiskohtainen analyysi

Klikkausten tai impressioiden käytettävyys vaikuttaa siihen, miten todennäköisesti kampanja saavuttaa sille asetetun tavoitteen. AdMob-ennuste lajittelee klikkaukset ja impressiot kolmeen luokkaan: Käytettävissä, Kilpailevat tai Ei käytettävissä.

Esimerkki yksityiskohtaisesta analyysikortista AdMob-käyttöliittymässä

Yksityiskohtainen analyysi on visuaalinen esitys käytettävissä olevista, kilpailevista ja ei käytettävissä olevista klikkauksista ja impressioista.

Saatavilla-kuvake
Käytettävissä

Niiden kampanjan kohdistusehtoja vastaavien klikkausten tai impressioiden määrä (luku tai prosentti), joiden ei odoteta päätyvän käytettäviksi muissa kampanjoissa niiden tärkeysjärjestyksestä riippumatta. Ne ovat käytettävissä kampanjan tavoitteen täyttämiseen.

Kilpaileva-kuvake Kilpailevat

Niiden tällä hetkellä toisiin kampanjoihin varattujen klikkausten tai impressioiden määrä, joita voidaan käyttää tässä kampanjassa. Kampanja kilpailee näistä klikkauksista tai impressioista muiden kampanjoiden kanssa, joten on mahdollista, että niitä ei käytetä tässä kampanjassa. Kampanja saattaa tämän vuoksi jäädä tavoitteesta.

Ei saatavilla ‑kuvake Ei käytettävissä

Klikkaukset tai impressiot, joita kampanja ei saa. Tämä voi johtua kampanjan rajoitetuista kohdistusasetuksista tai siitä, että mainosyksiköihin ei kohdistu tarpeeksi liikennettä.
Huomaa, että ennusteet on tarkoitettu tiedoksi ja vain omaan käyttöösi. Kaikki ennusteet ovat spekulatiivisia. Ne pohjautuvat tulevaisuudesta tehtyihin oletuksiin ja tuleviin tapahtumiin, joista osa tai kaikki saattavat jäädä toteutumatta.

Kilpailevat kampanjat

Kilpailevat kampanjat ovat kampanjoita, jotka kilpailevat samoista klikkauksista tai impressioista. Ennuste sisältää kilpailevien kampanjoiden nimen, aikataulun, tavoitteen ja edistymisen.

Jos olet muuttanut kampanjan asetuksia, sinun kannattaa laatia kilpaileville kampanjoille uudet ennusteet ja varmistaa, että tekemäsi muutokset eivät vaikuta niihin.
AdMobin käyttöliittymä, jossa näkyy kilpailevia kampanjoita

Suositukset

Ennusteen tulosten perusteella AdMob voi antaa suosituksia, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan kampanjasi tavoitteen. Esimerkki:

• Mieti, voitko vähentää tavoitteita tai hienosäätää niiden aikatauluja keskenään kilpailevissa kampanjoissa. Huomioithan, että koska muutoksilla on vaikutusta kyseisiin kampanjoihin, ennen muutosten tallentamista kampanjoista kannattaa ottaa uudet ennusteet, niin että tavoitteet saavutetaan myös muutosten jälkeen.
  • Harkitse uusien mainosyksiköiden lisäämistä.
  • Harkitse joidenkin kohdistusasetusten muuttamista. Impressioita voi tulla enemmän esimerkiksi, jos kohdistukseen valitaan enemmän sijainteja tai laitetyyppejä.