På den förbättrade sidan Mitt AdMob hittar du anpassade optimeringstips och kan läsa information om din kontostatus och slutföra konfigureringen.

Policyer

Vanliga frågor om policymeddelanden

Nedan hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om policymeddelanden.

Jag har fått en avisering. Vad gör jag nu?

Aviseringen bör innehålla information om policyöverträdelsen och det app-id där vi upptäckte den. Läs igenom aviseringen noga och åtgärda problemet genom att göra lämpliga ändringar i appen. I vissa fall kan du behöva ändra implementeringen av annonserna. Tänk på att appen som nämns i aviseringen bara är ett exempel på var vi har hittat problem.  Kontrollera också alla övriga appar i ditt konto, eftersom de kan ha samma eller liknande problem som ännu inte har upptäckts.

Vad händer om jag inte gör några ändringar?

Tänk på att om du inte vidtar några åtgärder så att din app följer våra policyer kanske vi slutar visa annonser i appen.

Om vi redan har inaktiverat annonsvisning i din app ber vi dig göra lämpliga ändringar och kontakta oss för omprövning.

Vad händer om jag inte hinner göra ändringarna i tid?

Om du inte hinner göra ändringarna i tid och appen fortfarande bryter mot våra policyer kan det hända att vi inaktiverar annonsvisningen i appen. Du kan uppdatera appen även om annonsvisningen har inaktiverats. Kontakta oss för omprövning när du är klar.

Jag vill se en beskrivning av vilken policy min app bryter mot. Vad ska jag göra?

I policycentret i ditt AdMob-konto kan du läsa mer om de policyer som överträds genom att klicka på policyernas namn. Då kan du läsa mer om hur du kan identifiera och åtgärda orsaken till överträdelsen.

Du kan också söka i detta hjälpcenter eller besöka vårt hjälpforum för att läsa mer om våra policyer. Mer information och exempel på våra policyer finns i följande artiklar: