Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Käytännöt

Käytäntöilmoitusten UKK

Alla on vastauksia käytäntöilmoituksia koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Sain ilmoituksen. Mitä minun pitää tehdä seuraavaksi?

Saamassasi ilmoituksessa pitäisi olla tarkat tiedot käytäntörikkomuksesta ja sen sovelluksen tunnus, jossa rikkomus havaittiin. Lue ilmoitus huolella ja korjaa ongelma tekemällä sovellukseen tarvittavat muutokset. Joissain tapauksissa saatat joutua muuttamaan mainosten käyttöönottotapaa. Huomaa, että tässä ilmoituksessa mainittu sovellus on vain esimerkki ongelmakohdasta. Sinun pitää tarkistaa myös muut tilisi sovellukset, sillä niissä saattaa olla samankaltaisia ongelmia, joita ei vain ole vielä havaittu.

Mitä tapahtuu, jos en tee muutoksia?

Jos et tee tarvittavia muutoksia, mainosten näyttäminen sovelluksessasi saatetaan lopettaa.

Jos mainosten näyttäminen sovelluksessasi on jo lopetettu, tee tarvittavat muutokset ja pyydä meitä tarkistamaan tilanne.

Mitä jos en saa muutoksia tehtyä ajoissa?

Jos et saa muutoksia tehtyä ja rikkomuksia löytyy edelleen, mainosten näyttäminen sovelluksessasi saatetaan lopettaa. Vaikka näin kävisi, voit silti jatkaa sovelluksesi päivittämistä. Kun olet tehnyt tarvittavat muutokset, pyydä meitä tarkistamaan tilanne.

Haluan lukea lisää käytännöstä, jota sovellukseni rikkoo. Mistä saan lisätietoja?

Jos haluat lukea lisää käytännöstä, jota sovelluksesi rikkoo, siirry AdMob-tilisi Käytäntökeskukseen ja klikkaa käytännön nimeä. Ohjeiden avulla voit tunnistaa ja poistaa rikkomuksen aiheuttajan.

Voit myös etsiä kuvauksia käytännöistämme tekemällä hakuja ohjekeskuksessa tai käymällä ohjefoorumilla. Jos tarvitset vielä yksityiskohtaisempia tietoja tai esimerkkejä, tutustu näihin verkkoresursseihin: