Kampagner

Brug af konverteringsperiode

Det er ikke længere muligt at oprette konverteringer i AdMob. I tabellen Konverteringer kan du dog stadig se en skrivebeskyttet liste over de konverteringer, du har oprettet i AdMob og Google Ads.

Fremover skal alle konverteringer oprettes i Google Ads og spores ved hjælp af Firebase-SDK'et. Hvis du ikke har prøvet at konfigurere konverteringssporing i Google Ads før, kan du følge vejledningen i sporing af konverteringer med Firebase.

En konverteringsperiode er det tidsrum efter, at en kunde har trykket på din annonce, hvor en konvertering, f.eks. et køb, registreres i AdMob.

I AdMob kan du ændre indstillingerne for konverteringsperioden for hvilken som helst af de konverteringer, du sporer. Du kunne f.eks. vælge 7 dage for appinstallationer eller 30 dage, hvis du måler handlinger i appen. Det er op til dig.

Fordele

Indstillingen for konverteringsperiode er ideel, hvis du gerne vil have større kontrol, når du måler dine konverteringer – især hvis du sporer konverteringer, der ikke passer ind i standardkonverteringsperioden på 30 dage.

Husk! Hvis du angiver en konverteringsperiode på syv dage, registreres konverteringer, der foretages mere end syv dage efter klikket, ikke. Det betyder, at de ikke vises i dine rapporter.

Sådan fungerer det

Du kan indstille forskellige konverteringsperioder for hver af dine konverteringer, når du opretter konverteringen under opsætningen eller på et senere tidspunkt.

Du kan også ændre konverteringsperioden, så ofte du vil. Du skal bare huske på, at eventuelle ændringer gælder for alle konverteringer fremover. Så hvis du bruger et konverteringsvindue på 30 dage, og du ændrer det til 10 dage, gælder vinduet på 10 dage kun for konverteringer, der registreres fra og med den dag.

Eksempel

Her er et eksempel på, hvordan en konverteringsperiode fungerer, hvis nogen trykker på din annonce den 1. marts:

• 1. marts: Din konverteringsperiode indstilles til 30 dage. Konverteringer mellem nu og den 30. marts vil blive talt med for dette tryk.
  • 7. marts: Du ændrer din konverteringsperiode til 10 dage. Konverteringer før den 10. marts bliver talt med for dette klik den 1. marts.
  • 16. marts: Du ændrer konverteringsperioden igen, denne gang til 20 dage. En konvertering den 13. marts fra dette tryk, som ikke blev talt med i den sidste periode, registreres ikke med tilbagevirkende kraft. Men fremtidige konverteringer før den 20. marts tælles med for trykket den 1. marts.

Opsætning

Du får mulighed for at vælge en konverteringsperiode, når du opretter en ny konvertering. Du kan også ændre konverteringsperioden for en eksisterende konvertering ved at redigere konverteringen.

Husk!

• Du kan angive konverteringsperioden til mellem 7 og 90 dage.
  • Hvis du ikke bruger konverteringsperioden, anvendes et standardvindue på 30 dage på dine konverteringer.
  • Konverteringsoptimering tæller og optimerer konverteringerne for hvilken som helst periode, du vælger.

Få flere oplysninger i Hjælp til Google Ads