Kampanjat

Optimointiasetuksen käyttäminen

Konversioita ei enää voi luoda AdMobissa. Konversiot-taulukossa näkyy jatkossa vain luku ‑muotoinen luettelo AdMobissa ja Google Adsissa luomistasi konversioista.

Jatkossa kaikki konversiot on luotava Google Adsissa ja niitä on seurattava Firebase SDK:n avulla. Jos määrität konversioseurannan Google Adsissa ensimmäistä kertaa, noudata Firebasen avulla tapahtuvan konversioseurannan ohjeita.

Voi päättää jokaisen konversiotoiminnon kohdalla, sisällytetäänkö sen konversiot Konversiot-taulukon Kaikki konv. -sarakkeeseen. Voit käyttää tätä asetusta sen hallintaan, miten teet hintatarjouksia konversioista ja miten muokkaat raporteissa olevia tietoja.

Tässä artikkelissa käsittelemme sitä, mitä Optimointi-asetusvalinta tekee, miksi sitä kannattaa käyttää ja miten voit muuttaa asetusta.

Kun Optimointi-valintaruutu on valittuna, näitä tietoja voidaan hyödyntää optimoinnissa AdMobissa ja AdWordsissa.

Edut

Voit käyttää Optimointi-asetusta seuraaviin tarkoituksiin:

• Voit hienosäätää Kaikki konv. -saraketta siten, että sarakkeessa näytetään vain sinulle tärkeimpien konversiotoimintojen tietoja.
  • Voit kertoa AdMobille, mitä konversioita kannattaa optimoida automaattista hintatarjousstrategiaa varten. Voit määrittää hintatarjousstrategioita AdWordsissa.
  • Voit muokata Kaikki konv. -saraketta siten, että saat parempaa tietoa manuaalisia hintatarjouksia varten.

Optimoinnin toimintaperiaate

Optimointi-asetuksen avulla voit valita, sisällytetäänkö tietyn konversiotoiminnon tiedot Kaikki konv. -sarakkeeseen. Voit säätää asetuksen jokaiselle konversiotoiminnolle erikseen, joten tietyt konversiot voidaan sisällyttää ja jotkin toiset voidaan jättää pois.

Tämän asetuksen avulla voit hallita myös konversioiden hintatarjouksia. Automaattiset hintatarjousstrategiat, kuten tavoitetuotto viittauskohtaiselle hinnalle, tehostettu klikkauskohtainen hinta ja konversionoptimointityökalu käyttävät Kaikki konv. -sarakkeen tietoja hintatarjousten optimointiin. Tietyn konversiotoiminnon jättäminen pois sarakkeesta tarkoittaa sitä, että hintatarjousstrategiat eivät tee hintatarjouksia kyseisistä konversiosta. Tämä voi olla hyödyllistä, jos haluat tehdä hintatarjouksia tietyistä konversioista, mutta et joistakin toisista.

Jos et käytä automaattisia hintatarjousstrategioita konversioiden optimointiin, tämä asetus ei vaikuta automaattisesti hintatarjouksiin. Voit kuitenkin käyttää tätä asetusta myös Kaikki konv. -sarakkeen muokkaamiseen, jotta saat parempia tietoja manuaalisten hintatarjousten tekemistä varten.

Useimpien konversiotoimintojen oletusasetuksena on sisällyttää tiedot Kaikki konv. -sarakkeeseen.

Voit muokata konversiotoiminnon Optimointi-asetusta, kun muokkaat konversiota ja valitset tai poistat Optimointi-valintaruudun valinnan.

Et voi poistaa Optimointi-asetuksen valintaa, jos konversion hintatarjoustietona on konversioon johtaneet klikkaukset. Voi tehdä muutoksia konversion hintatarjoustietoihin kirjautumalla AdWords-tilillesi.

Lisätietoja on AdWordsin ohjekeskuksessa