Kampagner

Brug af konverteringsværdier

Det er ikke længere muligt at oprette konverteringer i AdMob. I tabellen Konverteringer kan du dog stadig se en skrivebeskyttet liste over de konverteringer, du har oprettet i AdMob og Google Ads.

Fremover skal alle konverteringer oprettes i Google Ads og spores ved hjælp af Firebase-SDK'et. Hvis du ikke har prøvet at konfigurere konverteringssporing i Google Ads før, kan du følge vejledningen i sporing af konverteringer med Firebase.

Du kan bruge konverteringsværdier i AdMob til at hjælpe dig med at spore og optimere investeringsafkastet (ROI) for dine kampagner. Du kan tildele forskellige typer af konverteringer forskellige konverteringsværdier.

Ikke alle konverteringer er lige – nogle er mere værdifulde for din virksomhed end andre. Hvis du knytter værdier til dine konverteringer, kan du se de forskellige konverteringers totale værdi for din virksomhed i stedet for kun at se det antal konverteringer, du har opnået. Og du kan dermed identificere og fokusere på konverteringer af høj værdi.

Opsætning eller redigering af konverteringsværdier

Du kan opsætte konverteringsværdier, når du opretter en ny konvertering. Du kan dog ændre konverteringsværdien, så ofte du vil. Du skal blot huske, at ændringerne først anvendes på konverteringerne efter ændringer, og at ændringer af standardværdien normalt træder i kraft inden for få timer. Hver konverteringstype har mindst én konverteringsværdi tilknyttet:

Appinstallationer (fra Google Play) [kun Android]
  • Hver installation har denne værdi: Hvis du vælger denne indstilling, benyttes den værdi, som du vælger under opsætningen, uanset hvilke transaktionsspecifikke værdier dit konverteringskodestykke måtte sende.
  • Tildel ikke denne konvertering en værdi: Værdien for appinstallationshandlingen er nul, uanset hvilken værdi der sendes af kodestykket.
    Husk! Hvis du vil spore og optimere din omsætning, er det bedst at bruge en konverteringsværdi.
Appinstallationer (første åbning) [Android og iOS]
  • Hver installation har denne værdi: Hvis du vælger denne indstilling, benyttes den værdi, som du vælger under opsætningen, uanset hvilke transaktionsspecifikke værdier dit konverteringskodestykke måtte sende.
  • Tildel ikke denne installation en værdi: Værdien af appinstallationshandlingen (første åbning) er nul, uanset hvilken værdi der sendes af kodestykket.
    Husk! Hvis du vil spore og optimere din omsætning, er det bedst at bruge en konverteringsværdi.
Handlinger i appen [Android og iOS]
  • Konverteringen har samme værdi hver gang: Hvis du vælger denne indstilling, bruges den værdi, du vælger under opsætningen, uanset om dit konverteringskodestykke sender transaktionsspecifikke værdier.
  • Værdien af denne handling i appen kan variere (f.eks. efter købspris): Hvis du vælger denne indstilling, er det nødvendigt at redigere dit kodestykke for at sende transaktionsspecifikke værdier. Du skal også angive en standardværdi, der kan bruges i tilfælde af, at der er tekniske problemer med kodestykket, så det ikke sender en transaktionsspecifik værdi.
  • Undlad at tildele denne handling i appen en værdi: Værdien af handlingen i appen er nul, uanset hvilken værdi kodestykket sender.
    Husk! Hvis du vil spore og optimere din omsætning, er det bedst at bruge en konverteringsværdi.

Du kan ændre standardkonverteringsværdien ved at redigere konverteringen.

Du skal opdatere din app, hvis du ændrer konverteringsværdien.

Find konverteringsværdier i rapporter

Når du har konfigureret konverteringssporing, får du adgang til data om konverteringsværdier, f.eks. summen af alle konverteringsværdier for alle dine konverteringer. Hvis du vil have overblik over alle dine data for konverteringsværdier, kan du klikke på Kampagner > fanen Konverteringer og se kolonnen Konv.værdi for alle konv. i tabellen.

Husk, at dine konverteringsmetrics justeres, så de kun afspejler de annonceklik, der kunne have ført til konverteringer.