Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Implementeringsvejledning

Bannerimplementeringer, der frarådes

Nedenfor kan du se eksempler på dårlige bannerannonceimplementeringer, som ofte er årsag til en stor mængde ugyldig aktivitet, fordi annoncen er placeret for tæt på appelementer, der kan klikkes på.

Annoncer ved siden af interaktive elementer

En af de primære årsager til utilsigtede klik er, at bannerannoncerne er tæt på andre elementer i en app. Du kan undgå utilsigtede klik ved at placere dine bannerannoncer i behørig afstand fra interaktive elementer og appindhold. Hold f.eks. dine annoncer væk fra (listen er ikke udtømmende):

• Navigationsknapper, f.eks. tilpassede menulinjer eller knapper som "Næste".
  • Interaktivt indhold som chatbokse eller billeder i et billedgalleri.
  • Spilskærme, hvorpå brugerne interagerer kontinuerligt med appen.

Vi fraråder, at du placerer dine bannerannoncer tæt på andre elementer, da det kan have negative konsekvenser for din app eller din konto, hvis der registreres for mange utilsigtede klik.

Klik for at se et eksempel

Eksempel på en ikke-tilladt bannerannonce i AdMob

Annoncen er placeret mellem appelementer

I nedenstående eksempel er bannerannoncen placeret mellem forskellige appindholdselementer: Det interaktive appindhold og de tilpassede navigations-/menuknapper nederst i appen. Det betyder, at brugerne sandsynligvis passerer bannerannoncen flere gange, mens de interagerer med appindholdet. Der er derfor stor risiko for, at de kommer til at klikke på bannerannoncen ved en fejl. En sådan placering af en bannerannonce kan have negative konsekvenser for din app eller din konto, hvis der registreres for mange utilsigtede klik, og vi fraråder derfor denne type implementering.

Klik for at se et eksempel

Eksempel på en ikke-tilladt bannerannonce

Annoncen overlapper appindhold (i modstrid med vores politik)

Bannerannoncer må ikke "flyde" eller "svæve" over appindhold. Hvis en app indeholder en rullemenu, må bannerannoncer ikke "poppe op" eller placeres over denne menus indhold som vist i eksemplet nedenfor. Bannerannoncer må heller ikke flytte sig, når brugeren bruger rullefunktionen, da det kan medføre, at vedkommende kommer til at klikke på annoncen ved en fejl, når han eller hun forsøger at klikke på menuen. Denne konkrete implementering er i modstrid med vores politik, og hvis du bruger den, forbeholder vi os ret til at deaktivere annoncevisningen i din app.

Klik for at se et eksempel

Eksempel på en ikke-tilladt bannerannonce