Een AdMob-account annuleren

U moet beheerder zijn van een account om een AdMob-account permanent te annuleren.

Als u alleen AdMob gebruikt en het bijbehorende AdSense-account niet gebruikt:

Als u het AdSense-account gebruikt dat is gekoppeld aan het AdMob-account

• Na annulering van het AdMob-account wordt de laatste AdMob-betaling aan het einde van de betalingscyclus aan het saldo van het AdSense-account toegevoegd.
  • Het gekoppelde AdSense-account wordt niet geannuleerd als het AdMob-account wordt geannuleerd. Zie Uw AdSense-account annuleren als u een AdSense-account wilt annuleren.

Vereisten voor de ontvangst van een laatste betaling

Als u een AdMob-account annuleert en geen AdSense-account gebruikt, moet het account aan de volgende vereisten voldoen om een laatste betaling te ontvangen:

Opmerking: Als u voldoet aan de betalingsdrempelvereiste, kunt u het account pas annuleren nadat u uw postadres heeft geverifieerd en eventuele betalingsstops voor het account heeft opgelost.

Instructies

Voer de volgende stappen uit om uw AdMob-account definitief te annuleren:

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Instellingen
  3. Klik op Account annuleren in het gedeelte Accountgegevens naast Accountstatus
  4. Klik op Ja, doorgaan
    1. Als u niet aan de vereisten voor de laatste betaling voldoet, wordt u gevraagd een selectievakje aan te vinken om te bevestigen dat u begrijpt dat u de uitstaande inkomsten niet ontvangt.
      Opmerking: Als u voldoet aan de betalingsdrempelvereiste, kunt u het account pas annuleren nadat u uw postadres heeft geverifieerd en eventuele betalingsstops voor het account heeft opgelost.
  5. Selecteer de reden voor de annulering.
  6. Klik op Annulering bevestigen.

Herinneringen voordat u annuleert

• Download alle rapporten die u wilt bewaren. Nadat u de annulering heeft bevestigd, worden alle rapporten en Firebase-koppelingen verwijderd. Klik om een rapport te downloaden op Meer naast de rapportnaam en selecteer Csv downloaden
  • Verwijder de advertentieblokcode uit uw apps. De advertentieweergave wordt binnen enkele uren na de annulering stopgezet, ongeacht of u de advertentieblokcode uit uw app verwijdert.
  • Als u het AdSense-account gebruikt dat is gekoppeld aan het geannuleerde AdMob-account, houdt u toegang tot AdMob-betalingsgegevens in het AdSense-account.
  • Als u het AdSense-account gebruikt dat is gekoppeld aan het geannuleerde AdMob-account en u al uw AdMob-gegevens wilt verwijderen, moet u ook het AdSense-account annuleren dat aan het geannuleerde AdMob-account was gekoppeld. Meer informatie over hoe u uw AdSense-account kunt annuleren