Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

AdMob‑tilin peruminen

Administrator user role required Jos haluat lakkauttaa AdMob-tilin pysyvästi, tarvitset järjestelmänvalvojan luvat.

Tilin lakkauttamiseen valmistautuminen

• Lataa kaikki raportit, jotka haluat säilyttää. Kaikki raportit ja Firebase-linkit poistetaan, kun perut tilisi. Voit ladata raportin klikkaamalla raportin nimen vierestä Lisää ja valitsemalla Lataa CSV.
  • Poista mainosyksikön koodi sovelluksistasi. Mainokset lakkaavat näkymästä muutaman tunnin kuluessa tilin perumisesta riippumatta siitä, poistatko mainosyksikön koodin sovelluksestasi.
  • Päätä, haluatko jatkaa peruttavaan tiliin liittyvän AdSense-tilin käyttöä. Pääset jatkossakin AdMobin maksutietoihin AdSense-tilisi kautta. Jos haluat poistaa nämä tiedot, sinun on peruttava myös peruttavaan AdMob-tiliin linkitetty AdSense-tili. Lue lisää AdSense-tilin perumisesta

Loppumaksun saamiseen liittyvät vaatimukset

Jos käytössäsi ei ole AdSense-tiliä, peruttavan AdMob-tilin on täytettävä seuraavat vaatimukset, jotta voit saada loppumaksun:

Tilin peruminen

Kun olet käynyt läpi yllä olevat vaiheet, voit perua AdMob-tilisi pysyvästi. Tee se näin:

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
    Huom. Jos tilisi on poistettu käytöstä käyttämättömyyden vuoksi, sinun on aktivoitava tili uudelleen, ennen kuin voit perua sen.
  2. Valitse sivupalkista Asetukset.
  3. Klikkaa Tili-välilehteä.
  4. Klikkaa Tilitiedot-kohdasta Tilin tila ‑kohdan vierestä Lakkauta tili.
  5. Klikkaa Kyllä, jatka.

Jos et täytä loppumaksun saamista koskevia vaatimuksia, sinua pyydetään klikkaamaan valintaruutua sen merkiksi, että ymmärrät, ettei sinulle makseta jäljellä olevia tuloja.
    Huom. Jos olet saavuttanut tilisi maksukynnyksen, et voi perua tiliäsi, ennen kuin olet todentanut postiosoitteesi ja poistanut mahdolliset tililläsi olevat maksujäädytykset.
  6. Valitse tilin perumisen syy.
  7. Klikkaa Vahvista peruuttaminen.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Jos käytät vain AdMobia etkä siihen liittyvää AdSense-tiliä,

Jos käytät AdSense-tiliä, joka on liitetty AdMob-tiliisi:

• AdMob-loppumaksusi lisätään AdSense-tilisi saldoon sen maksujakson lopussa, jolloin AdMob-tilisi on peruttu.
  • AdSense-tiliäsi ei peruta. Jos haluat perua AdSense-tilisi, katso ohjeet täältä.