Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Lukning af din AdMob-konto

Administrator user role required Hvis du vil lukke din AdMob-konto permanent, skal du have administratortilladelser

Gør klar til at lukke din konto

• Download de rapporter, som du vil beholde. Alle rapporter og Firebase-links slettes, når du lukker din konto. Du kan downloade en rapport ved at klikke på Mere ud for rapportnavnet og vælge Download CSV.
  • Fjern annonceenhedskode fra dine apps. Annoncevisningen stopper, inden for et par timer efter du lukker din konto, uanset om du fjerner annonceenhedskoden fra din app eller ej.
  • Beslut, om du vil fortsætte med at bruge den tilknyttede AdSense-konto. Du har fortsat adgang til AdMob-betalingsoplysninger på din AdSense-konto. Hvis du vil slette disse oplysninger, skal du også lukke den AdSense-konto, der er knyttet til den lukkede AdMob-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du lukker din AdSense-konto

Verificer, at du kan modtage din endelige betaling

Hvis du ikke har en aktiv AdSense-konto, skal den AdMob-konto, du lukker, opfylde følgende krav for at modtage en endelig betaling:

Sådan lukker du din konto

Når du har fuldført ovenstående fremgangsmåde, kan du lukke din AdMob-konto permanent. Følg denne fremgangsmåde:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
    Bemærk! Hvis din konto er blevet deaktiveret på grund af inaktivitet, skal du genaktivere din konto, før du kan lukke den.
  2. Klik på Indstillinger på sidebjælken.
  3. Klik på fanen Konto.
  4. Klik på Luk konto ud for Kontostatus i sektionen "Kontooplysninger".
  5. Klik på Ja, fortsæt

Hvis du ikke opfylder kravene til endelig betaling, bliver du bedt om at klikke på et afkrydsningsfelt for at verificere, at du forstår, at du ikke får udbetalt saldoen for den resterende indtjening.
    Bemærk! Hvis du overholder betalingsgrænsen, kan du ikke lukke din konto, før du bekræfter din postadresse og løser eventuelle problemer med tilbageholdelse af betalinger på din konto.
  6. Vælg den relevante årsag til din beslutning om at lukke kontoen.
  7. Klik på Bekræft lukning af konto.

Hvad sker der herefter?

Hvis du kun bruger AdMob og ikke den tilknyttede AdSense-konto:

Hvis du bruger den AdSense-konto, der er knyttet til din AdMob-konto: