Politikker

Tjekliste for overholdelse af politik for native-annoncer i AdMob

Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig i betaversion for en begrænset gruppe af udgivere.

Brug tjeklisten til at gennemgå nye indbyggede annoncer i AdMob sammen med din kontoadministrator. Nedenstående trin skal følges, før annoncerne kan aktiveres.

Størrelse og layout

X Trin
  Sørg for, at annoncerne har en størrelse på mindst 32 x 32 dp (Android) eller 32 x 32 pts (iOS).
  Sørg for, at det primære aktiv til MediaView til videoannoncer har en størrelse på mindst 120 x 120 dp (Android) eller 120 x 120 pts (iOS).
  Sørg for, at alle annonceaktiverne kan ses i native-annoncen.

Tilskrivning

X Trin
  Medtag én af følgende annonceattributioner i annoncen:
  • "Annonce" (må lokaliseres)
  • "Annonce" (må lokaliseres)
  • Et badge med teksten "ANNONCE" på mindst 15 x 15 pixels (må lokaliseres)
  Du kan vælge at gengive ikonet Annoncevalg i ét af de fire hjørner af din annonce.
  Sørg for, at ikonet Annoncevalg (eller Annoncer fra Google) placeres på indhold, hvor ikonet let kan ses.

Differentiering fra indhold

X Trin
  Sørg for, at annoncetilskrivningen og ikonet Annoncevalg (eller Annoncer fra Google) ikke er sløret eller camoufleret på nogen måde.
  Sørg for, at annonceattributterne ikke ligner appens navigationsfunktioner.
  Sørg for, at designet tydeligt adskiller annoncer fra indholdet.
  Sørg for, at der ikke kan klikkes på mellemrummene (eller baggrundsbilledet).
  • Der må kun kunne klikkes på annoncetitler, webadresser, opfordringer til handling og billedaktiver, der ikke er et baggrundsbillede.
  • Tjek, om der er tomme områder omkring teksten, som ikke skal være der.
  • De tekstvisere, der anvendes til at vise aktiver i indbyggede annoncer, er magen til alle andre, så du kan formatere dem med almindelige layoutteknikker.

Du kan f.eks. bruge attributværdien wrap_content, hvis du vil sikre, at din tekstvisning ikke udvides ud over den størrelse, der er nødvendig for at vise din tekst.

Indholdsannoncer

X Trin
  Medtag overskriften i annoncen.
  • Sørg for, at tekst på op til 25 tegn ikke er forkortet.
  Medtag brødteksten i annoncen.
  • Tekst på op til 90 tegn må ikke afkortes.

Annoncer for appinstallation

X Trin
  Medtag overskriften i annoncen.
  • Sørg for, at tekst på op til 25 tegn ikke er forkortet.
  Medtag appikonet i annoncen.
  Indsæt en knap med opfordring til handling, som brugerne kan klikke på for at installere/downloade appen. Vi leverer tekstaktivet. Alternativt kan du bruge et ikon for appdownload.