Kampagner

Om konverteringssporing

Det er ikke længere muligt at oprette konverteringer i AdMob. I tabellen Konverteringer kan du dog stadig se en skrivebeskyttet liste over de konverteringer, du har oprettet i AdMob og Google Ads.

Fremover skal alle konverteringer oprettes i Google Ads og spores ved hjælp af Firebase-SDK'et. Hvis du ikke har prøvet at konfigurere konverteringssporing i Google Ads før, kan du følge vejledningen i sporing af konverteringer med Firebase.

I tabellen Konverteringer kan du se en skrivebeskyttet liste over de konverteringer, du har oprettet i AdMob og Google Ads. Du kan bruge denne tabel til at få flere oplysninger om, hvilke kampagner og annoncer der sikrer dig omsætning. Det gør det lettere for dig at finde ud af, hvilke af dem du bør investere mest i med henblik på at øge dit investeringsafkast.

Du kan stadig oprette nye konverteringer og administrere dine allerede registrerede konverteringer på din Google Ads-konto. Du kan få flere oplysninger om mobilappkonverteringer i Hjælp til Google Ads.

Konverteringstyper

I tabellen Konverteringer kan der blive vist flere forskellige typer konverteringer for både Android og iOS. Du kan få flere oplysninger om hver enkelt type ved at udvide nedenstående sektioner:

De forskellige typer Android-appkonverteringer

AdMob tilbyder tre måder at spore Android-appkonverteringer på:

• Appinstallationer (fra Google Play) giver dig mulighed for at spore, hvornår kunder, som har klikket på din app, downloader din app fra Google Play Butik. Konverteringer spores automatisk fra Google Play, og du behøver ikke at tilføje et sporingskodestykke i din app.
  • Appinstallationer (første åbning) sporer den første gang, kunder, som har klikket på din annonce, åbner din app efter installation. Det kan være en fordel at vælge denne mulighed, hvis du sporer appinstallationer fra andre kilder end Google Play, eller hvis du bruger sporingsløsninger fra tredjepart. Du kan vælge denne mulighed som et supplement til Android-appinstallationer (fra Google Play) for at få et mere fuldstændigt billede af, hvor effektive dine annoncer er til at få kunder til at installere og efterfølgende åbne dine apps.
  • Handlinger i appen giver dig mulighed for at spore, hvornår kunder klikker på din annonce og derefter foretager en handling i appen, f.eks. et køb, en kontotilmelding eller en anden transaktion.
Typer af iOS-appkonverteringer

AdMob tilbyder to måder at spore iOS-appkonverteringer på:

• Appinstallationer (første åbning) sporer den første gang, kunder, som har klikket på din annonce, åbner din app efter installation. Du kan bruge denne mulighed til at forstå, hvordan dine annoncer får dine kunder til at installere og derefter åbne dine iOS-apps.
  • Handlinger i appen giver dig mulighed for at spore, hvornår kunder klikker på din annonce og derefter foretager en handling i appen, f.eks. et køb, en kontotilmelding eller en anden transaktion.

Sporingsstatus

En konvertering i tabellen Konverteringer kan have en af følgende sporingsstatusser:

• Ikke bekræftet: Vi har endnu ikke bekræftet, at dit konverteringskodestykke er aktivt. Dette tager et par timer. Hvis der er gået mere end 24 timer, bør du kontrollere, om din app er blevet opdateret med kodestykket.
  • Ingen nyligt registrerede konverteringer: Vi har bekræftet, at dit konverteringskodestykke er aktivt, men AdMob har ikke registreret nogen konverteringer de seneste syv dage. Det skyldes sandsynligvis, at der ikke har været nogen annoncer, som har udløst konverteringshandlingen. Sørg for, at alle dine kampagner er aktive, og at de brugere, der trykker på dine annoncer, har mulighed for at fuldføre handlingen (f.eks. at downloade din app).
  • Der registreres konverteringer: Vi har bekræftet, at dit konverteringskodestykke er aktivt, og AdMob har registreret konverteringer inden for de seneste syv dage.
  • Inaktivt tag: Vi kan ikke længere bekræfte, at dit konverteringskodestykke er aktivt, og AdMob har ikke registreret nogen konverteringer de seneste syv dage. Du kan få flere oplysninger ved at placere markøren over talebobleikonet (flere oplysninger) ud for sporingsstatussen. Du kan her se den dato, hvor vi senest har bekræftet dit konverteringskodestykke, og den seneste dato, hvor vi har registreret konverteringer (hvis vi nogensinde har gjort det).
    • Hvis vi aldrig har registreret nogen konverteringer, er kodestykket muligvis forkert implementeret, eller også har du aldrig modtaget nogen trafik for de annoncer, der er tilknyttet konverteringen.
    • Hvis vi tidligere har registreret konverteringer, men ikke længere registrerer nogen, er der muligvis sket en ændring mht. din app eller dine annoncekampagner.
  • Fjernet: Denne konverteringshandling er blevet fjernet. Du kan tilføje den på din konto igen ved at klikke på det røde "X" i kolonnen Status ud for konverteringshandlingens navn og derefter vælge Aktiveret.

Status

En konvertering i tabellen Konverteringer kan have en af følgende statusser:

• Aktiveret: Denne konverteringshandling er aktiv. Du kan fjerne den fra din konto ved at klikke på det grønne "O" i kolonnen Status ud for navnet på konverteringshandlingen og derefter vælge Fjernet.
  • Fjernet: Denne konverteringshandling er blevet fjernet. Du kan tilføje den på din konto igen ved at klikke på det røde "X" i kolonnen Status ud for konverteringshandlingens navn og derefter vælge Aktiveret.