Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Om konverteringsmåling (beta)

Bemærk! Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig i en betaversion for en begrænset gruppe udgivere.

Hvis du promoverer mobilapps via AdMob-kampagner baseret på pris pr. installation (CPI, cost-per-install), kan du bruge konverteringsmåling til at finde ud af, hvor effektive dine annoncer er til at føre til appinstallationer. Det gør det lettere for dig at finde ud af, hvilke af dine kampagner og annoncer du bør investere mest i med henblik på at øge dit investeringsafkast.

Konverteringsmåling hjælper også AdMob med at optimere dine kampagner mere effektivt.

Hvad er konverteringsmåling?

Konverteringsmåling hjælper dig med at forstå, hvad der sker, når en appbruger har interageret med dine kampagneannoncer. Når en bruger fuldfører en handling, du har defineret som værdifuld (f.eks. ved at installere din app), kaldes disse brugerhandlinger for konverteringer.

Du kan importere appinstallationsdata til din AdMob-konto. Det giver dig mulighed for at overvåge dine CPI-kampagner og hjælper AdMob med at optimere din kampagne mere effektivt.

Få oplysninger om, hvordan du konfigurerer konverteringsmåling på din AdMob-konto.

Mål appinstallationskonverteringer

Du kan oprette en konverteringshændelse for appinstallation i AdMob. I tabellen Konverteringer kan du se en liste over de konverteringshændelser for appinstallation, du har oprettet i AdMob og Google Ads. Du kan bruge denne tabel til at få flere oplysninger om, hvilke kampagner og annoncer der sikrer dig omsætning.

I tabellen Konverteringer kan du se følgende oplysninger:

• Status: Status for dine konverteringshændelser, uanset om konverteringshændelsen er aktiv eller inaktiv.
  • Konverteringshandling: Det navn, din konverteringshændelse vil have som en AdMob-konverteringshandling.
  • Konverteringskilde: Identificerer, hvor konverteringshændelsen fandt sted, f.eks. en mobilapp, der blev downloadet fra Google Play.
  • Handlingsoptimering: Angiver, hvordan konverteringshandlingen bruges i kampagner:
    • Primære konverteringshandlinger bruges til at optimere kampagner og er inkluderet i dine rapporter. Du kan have én primær konverteringshandling pr. app.
    • Sekundære konverteringshandlinger bruges kun til rapportering.
  • Alle konverteringer: Det samlede antal konverteringer, som AdMob måler for hver konverteringshandling.

Funktioner til og begrænsninger af konverteringsmåling

Support til Android og iOS

Hvis du kører en kampagne for at promovere Android- eller iOS-mobilapps, kan du konfigurere konverteringsmåling for at finde ud af, hvor effektive dine annoncer er til at føre til installationer. Konverteringsmåling understøtter både Android (via Google Play, Google Analytics 4-ejendomme og appanalysedata fra tredjepart) og iOS (via Google Analytics 4-ejendomme og appanalysedata fra tredjepart).

CPI-kampagner til promovering af Android-apps kan bruge Android-konverteringshændelser til måling. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer konverteringshændelser ved hjælp af Google Analytics. Der kan måles iOS-appinstallationer for formidlede annoncekampagner til promovering af din iOS-app.

For andre konverteringer end appinstallationer

Indtil videre er det kun appinstallationshændelser fra Google Analytics 4-ejendom, der kan konfigureres i AdMob. Hvis du vil måle andre konverteringstyper, f.eks. hændelser i appen (køb, gennemførte baner osv.) eller webkonverteringer, skal du bruge og administrere disse typer direkte i Google Ads.

Om statussen for konverteringshændelser

Statussen for dine konverteringshændelser afgør, om hændelsen er aktiv eller inaktiv. Hvis du vil fjerne en konverteringshændelse, skal du ændre statussen.

Status Betydning
Denne konverteringshændelse er aktiv og kan bruges til at måle konverteringer for en kampagne. Skift status for at fjerne en konverteringshændelse.
Konverteringshændelsen er ikke aktiv og måler ikke konverteringer for nogen kampagne. Skift statussen for at begynde at måle konverteringshændelsen igen.