Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Implementeringsvejledning

Anbefalede implementeringer af mellemliggende annoncer

Mellem sideindhold, baner eller niveauer eller trin

Hvis din app er et spil med forskellige baner eller trin, kan du overveje at placere en mellemliggende annonce mellem hvert enkelt af disse. En "pause" mellem forskellige baner virker som et naturligt stop for brugerne og giver dem mulighed for at vurdere en mellemliggende annonce ordentligt. Hvis din app ikke er et spil, men har mange sider eller sektioner, kan du overveje at placere en mellemliggende annonce efter et antal skærmbilleder eller handlinger. Undgå at placere en mellemliggende annonce, hver gang brugerne foretager en handling.

Klik for at se et eksempel

AdMob-grænsefladen, der viser en anbefalet mellemliggende annonce.

Det anbefales, at mellemliggende annoncer vises før pausesiden i stedet for efter. Pausesider kræver ofte, at brugerne trykker på knappen Næste (eller en lignende knap). Annoncer mellem baner og efter knappen Næste kan være overraskende for brugerne. Det anbefales på det kraftigste, at mellemliggende annoncer mellem baner eller trin vises før eventuelle knapper af typen Fortsæt eller Næste bane. Dette kan føre til færre utilsigtede annonceklik fra brugere, der ved en fejl kommer til at klikke på annoncen i stedet for på knappen Næste.

Hvis en app opfordrer brugerne til at klikke hyppigt og/eller gentagne gange, anbefales det at indsætte en forsinkelse efter afslutningen af hver bane og før visningen af en mellemliggende annonce. Dette kan f.eks. være i form af et skærmbillede med teksten Indlæser... eller Vent... eller en statusbjælke/-cirkel. Dette giver brugerne mulighed for at stoppe med at trykke på skærmen og se, hvad der sker herefter, og det kan muligvis være med til at begrænse antallet af utilsigtede klik. Klik for at se et eksempel

Visning af en anbefalet mellemliggende annonce på AdMob-grænsefladen

Tag hensyn til potentiel annonceforsinkelse

Forsinkelser på mobilselskabets netværk kan påvirke leveringen af mellemliggende annoncer i din mobilapp. Denne forsinkelse kan medføre, at annoncen vises på utilsigtede eller uhensigtsmæssige tidspunkter på brugernes skærme. Overvej, hvad brugerne eventuelt foretager sig i den periode, hvor det er meningen, at den mellemliggende annonce skal vises, og overvej at forudindlæse de mellemliggende annoncer for at begrænse forsinkelsen, når de vises til dine brugere. Få flere oplysninger om, hvordan du forudindlæser din mellemliggende annonce, i udviklervejledningen i mellemliggende annoncer i AdMob for apps, der er udviklet til Androidog iOS.