Politikker

Ugyldig aktivitet: Deaktiveret konto

Forholdet mellem Google, annoncører og udgivere bygger på tillid. Annoncørerne har tillid til relevansen, hvad angår vores annonceplacering, vores rapporteringsstatistikker og kvaliteten af de klik, deres annoncer får. Udgiverne er på den anden side afhængige af, at annoncørerne deltager med relevante annoncer, der skaber en god brugeroplevelse, og at det er en pålidelig indtægtskilde, der bidrager til at gøre deres apps og forretning til en succes. Vi tager denne tillid meget alvorligt, da vi er klar over, at den er fundamentet for hele Google-annoncenetværket.

Google tager ugyldig aktivitet meget alvorligt, og vi analyserer alle klik og eksponeringer for at afgøre, om de kunne passe ind i et brugsmønster til kunstig forøgelse af en annoncørs udgifter eller en udgivers indtjening. Hvis vi vurderer, at en AdMob-konto kan udgøre en risiko for vores annoncører, deaktiverer vi muligvis kontoen for at beskytte annonceringssystemet. Trafikkvalitetsteamet forbeholder sig retten til når som helst at deaktivere annoncevisningen på din AdMob-konto.

Vi er klar over, at der kan være spørgsmål angående din konto og de foranstaltninger, vi har truffet for at beskytte annonceringssystemet. Herunder kan du se nogle af de oftest stillede spørgsmål.

Udvid alle Skjul alle

Hvorfor er min konto blevet deaktiveret?

Da vi er nødt til at beskytte vores ophavsretligt beskyttede registreringssystem, kan vi ikke give oplysninger til vores udgivere om deres kontoaktivitet, heller ikke om de apps, brugere eller tredjepartstjenester, der kan have været involveret.

Google tager ugyldig aktivitet meget alvorligt, og vi analyserer alle klik og eksponeringer for at afgøre, om de kunne passe ind i et brugsmønster, der kunstigt forøger en annoncørs udgifter eller en udgivers indtjening. Hvis vi vurderer, at en AdMob-konto kan udgøre en risiko for vores Google Ads-annoncører, kan vi deaktivere kontoen for at beskytte vores annoncørers interesser.

Se de vigtigste årsager til kontolukning for at få flere oplysninger om de mest almindelige årsager til deaktivering af konti.

Som det endvidere fremgår af vores Vilkår og betingelser, forbeholder Google sig retten til efter eget skøn at vurdere de enkelte tilfælde af ugyldig aktivitet.

Kan min konto blive genaktiveret, når den er blevet deaktiveret pga. ugyldig aktivitet?

Du bør gennemgå den e-mail, du har modtaget fra teamet med ansvar for annoncetrafikkvalitet. Hvis du ikke har set denne e-mail, kan du prøve at søge i indbakken for den e-mailadresse, der er knyttet til din AdMob-konto, efter e-mails fra adsense-adclicks-noreply@google.com. Tjek også din e-mailkontos spamfilter for at se, om e-mailen ved en fejl er blevet markeret som spam.

Vi er altid indstillet på at arbejde sammen med dig om at løse eventuelle problemer, du støder på. Hvis du mener, at vores beslutning er forkert, og hvis du i god tro kan erklære, at den ugyldige aktivitet ikke skyldes handlinger eller uagtsomhed fra din side eller fra dem, du er ansvarlig for, kan du appellere deaktiveringen af din konto. Hvis du derudover kan foretage væsentlige ændringer for at løse ugyldig aktivitet og overholde politikkerne, bedes du angive disse planer i appelformularen.

Du må kun kontakte os via appelformularen.

Når vi har modtaget din appel, gør vi vores bedste for at informere dig hurtigt, og vi træffer derefter de nødvendige foranstaltninger. Vær dog opmærksom på, at vi ikke kan garantere, at din konto bliver genaktiveret.

Når vi har truffet en afgørelse vedrørende din appel, forbeholder vi os retten til ikke at behandle yderligere appeller, og vi kontakter dig muligvis ikke igen.

Findes der nogle tips til, hvordan jeg kan skrive en appel vedrørende ugyldig aktivitet, som bliver accepteret.
  1. Gennemgå de vigtigste årsager til kontolukning. Tænk på, om nogle af disse årsager gælder for dig og dit indhold. Har dine venner klikket for mange gange på dine annoncer? Har du købt trafik, der har ført til en masse ugyldig aktivitet? Kan du ændre indhold og/eller adfærd for at forhindre, at aktiviteten forekommer igen?
  2. Gennemgå annonceimplementeringerne i din mobilapp. Tænk over, hvordan den typiske brugersti er, og se, om annonceimplementeringen kan være årsagen til, at brugerne klikker på dine annoncer ved en fejl.
  3. I appelformularen skal du angive den e-mailadresse, der er knyttet til din deaktiverede AdSense-konto. Det gør det nemmere at finde din konto og reducerer forsinkelser i behandlingen af din appel.
  4. Fortæl os, hvad du vil ændre i fremtiden. Endnu en gang skal du nøje overveje de vigtigste årsager til, at kontoen er blevet lukket. Hvilke systemer eller former for adfærd har du implementeret for at sikre, at det ikke sker igen? Fortæl os f.eks., hvordan du har justeret dine annonceimplementeringer, om du har evalueret dine trafikkilder, ansat testere, som kan teste dit indhold korrekt osv. Vi sætter pris på, at du er ærlig i appellen.

Se det oprindelige AdMob-blogindlæg for at få flere oplysninger.

Jeg testede mine annoncer i en tilstand, der ikke er en testtilstand. Hvordan kan jeg teste mine annoncer på en sikker måde?

Det er i strid med AdMobs politik at klikke på egne liveannoncer og kunstigt at forøge antallet af indtægtsgenererede eksponeringer. Brug testannoncer under udvikling og test for at undgå kunstig forøgelse af din indtjening. Hvis du har brug for at gengive liveannoncer før lanceringen, skal du undgå at klikke på dem.

Din AdMob-konto kan blive suspenderet, hvis du klikker på dine egne liveannoncer eller kunstigt forøger antallet af indtægtsgenererede eksponeringer. Hvis den ugyldige aktivitet fortsætter og fortsat leverer trafik af lav værdi til vores annoncesystem, efter suspenderingen af din konto er ophævet, kan vi blive nødt til at deaktivere din konto.

Her er nogle ressourcer, du kan gennemgå om AdMob-testannoncer.

Min konto er blevet deaktiveret, og min appel er blevet afvist. Kan jeg på nogen måde deltage i programmet igen? Kan jeg åbne en ny konto?

Vi forstår dine bekymringer i forbindelse med de beslutninger, vi har truffet vedrørende din konto. Vores handlinger er resultatet af vores specialisters nøje undersøgelser, hvor der er taget højde for vores annoncørers, udgiveres og brugeres interesser. Selvom du muligvis er skuffet over vores beslutning, kan vi ikke genaktivere din konto.

Bemærk også, at de udgivere, der er blevet deaktiveret pga. ugyldig aktivitet, ikke længere kan deltage i AdSense. Det betyder, at disse udgivere ikke kan åbne nye konti.

Google forbeholder sig retten til at deaktivere en konto af enhver årsag, herunder ugyldig aktivitet fra en hvilken som helst kilde.

Min konto er blevet deaktiveret, fordi den var relateret til en anden deaktiveret konto. Kan I fortælle mig mere om sammenhængen?
På samme måde som for ugyldig aktivitet kan vi ikke give udbyderne yderligere oplysninger om de relationer, vi har fundet mellem udgiveres konti. Vi håber, at du forstår, at vi er nødt til at tage disse forholdsregler over for alle vores udgivere for at beskytte vores ophavsretligt beskyttede registreringssystem. Google forbeholder sig retten til at deaktivere en konto af enhver årsag. Hvis vi vurderer, at en AdSense-konto kan udgøre en risiko for vores annoncører, kan vi deaktivere kontoen for at beskytte vores annonceringssystem. Hvis du ønsker en revurdering af din deltagelse i AdSense-programmet, skal du indsende en appel fra den oprindelige konto, der blev afvist.
Får jeg stadig udbetalt min indtjening?

I henhold til vilkårene og betingelserne for AdSense kan udgivere, hvis konto deaktiveres pga. ugyldig aktivitet, ikke modtage yderligere betalinger. Vi tilbagefører din indtjening til de berørte annoncører, hvis det er relevant og muligt.

Bemærk også, at vi lægger en betalingsspærring på evt. udestående checks til konti, der er blevet deaktiveret på grund af ugyldig aktivitet. Vi beder dig derfor om at lade være med at indløse eventuelle checks, som du måtte modtage i fremtiden, da din bank muligvis opkræver et gebyr for indløsning af en spærret check.

Jeg har lige modtaget min pinkode. Hvad skal jeg gøre med den?

Du kan se bort fra den e-mail, du har modtaget med din pinkode, da de udgivere, der er blevet deaktiveret pga. ugyldig aktivitet, ikke modtager yderligere betalinger. Vi tilbagefører din indtjening til de berørte annoncører, hvis det er relevant og muligt.

Hvis en person, som er relateret til mig, opretter en AdMob-konto, bliver denne persons konto så også deaktiveret?

Hvis vi konstaterer, at en relateret udgivers konto kan udgøre en risiko for vores Google Ads-annoncører, kan vi deaktivere den for at beskytte annonceringssystemet.

Vil jeg stadig modtage skatteformularer for de udbetalinger, jeg har modtaget?

Hvis du tidligere har modtaget en udbetaling fra os, modtager du en skatteformular fra os, hvis det er nødvendigt. Hvis du vil vide, om du kan forvente at modtage en 1099- eller 1042-S-formular, kan du læse artiklen om IRS-formularer i Hjælp til AdMob.

Min konto blev genaktiveret. Hvorfor viser der ikke annoncer på mine websites, i mine apps eller i mine videoer?

Når din AdSense-konto er blevet genaktiveret, kan der gå op til 48 timer, før alle vores servere er blevet informeret om ændringen, og annoncevisningen genoptages. Vi sætter pris på din tålmodighed og beklager ulejligheden.

Hvis du også er YouTube-udgiver, skal du muligvis knytte din YouTube-konto til din AdSense-konto igen.

Hvis du har flere spørgsmål vedrørende ugyldig aktivitet, kan du læse artiklen om ugyldig aktivitet i Hjælp til AdMob.