På den förbättrade sidan Mitt AdMob hittar du anpassade optimeringstips och kan läsa information om din kontostatus och slutföra konfigureringen.

Överträdelse mot AdMob-policyn: Inaktiverad app eller inaktiverat konto

Policyteamet för AdMob ser till att dina appar uppfyller kraven i vår policy. Dessutom måste alla AdMob-utgivare även uppfylla kraven i vår AdSense-policy för att använda AdMob. Policyteamet för AdMob förbehåller sig rätten att stänga av annonsvisningen i din app och/eller inaktivera ditt AdMob-konto när som helst. Om ditt konto är inaktiverat, kan du inte fortsätta delta i AdSense- och/eller AdMob-programmen.

Överklagningsprocess för överträdelser på appnivå

För överträdelser på appnivå meddelas du i policycentret i AdMob och via e-post. Du kan granska överträdelsens detaljer i policycentret i ditt AdMob-konto. Läs noggrant igenom beskrivningen av överträdelsen och vilka steg du kan vidta för att åtgärda problemet. När du har gjort de nödvändiga ändringarna i appen kan du begära en granskning av appen i policycentret. Om ditt överklagande avvisas föreslår vi att du granskar policyinformationen och de ändringar du har gjort igen för att se till att problemet verkligen har lösts. Skicka sedan in ett nytt överklagande om överträdelsen via Policycenter.

Överklagningsprocess för överträdelser på kontonivå

För överträdelser på kontonivå meddelas du via e-post. Mer information om överträdelserna finns i e-postmeddelandet från policyteamet för AdMob. Om du inte har sett detta e-postmeddelande kan du prova att söka efter e-postmeddelanden från admob-noreply@google.com i inkorgen för e-postadressen som är kopplad till ditt AdMob-konto. Titta även i e-postkontots skräppostmapp för att se till att e-postmeddelandet inte av misstag har flaggats som skräppost.

Läs e-postmeddelandet (som ska innehålla ärendets id-nummer) noga. Där finns en beskrivning av överträdelsen och vilka steg du ska vidta för att åtgärda problemet. När du har gjort lämpliga ändringar i din app kan du begära omprövning genom att skicka in detta överklagandeformulär.

Se den här videon för att förstå skillnaden mellan ett varningsmeddelande och ett meddelande om inaktiverad annonsvisning och hur du rätt fyller i överklagandeformuläret.

AdMob Policy Notifications and Completing an Appeal Form

Resurser

Kontaktformulär