Beleid

Schending van het AdMob-beleid: app(s) of account uitgeschakeld

Het AdMob-beleidsteam doet er alles aan om ervoor te zorgen dat uw apps aan ons beleid voldoen. Alle AdMob-uitgevers moeten zich bovendien aan het AdSense-beleid houden om AdMob te kunnen gebruiken. Het AdMob-beleidsteam behoudt zich het recht voor op elk gewenst moment de weergave van advertenties in uw app(s) stop te zetten en/of uw AdMob-account uit te schakelen. Als uw account is uitgeschakeld, komt u niet in aanmerking voor verdere deelname aan het AdSense- en/of AdMob-programma.

Bezwaarprocedure voor schendingen op app-niveau

U wordt in het AdMob-beleidscentrum en via e-mail op de hoogte gesteld van schendingen op app-niveau. U kunt de details van de schending bekijken in het beleidscentrum van uw AdMob-account. Lees de beschrijving van de schending zorgvuldig door, evenals welke stappen u eventueel kunt nemen om het probleem te verhelpen. Nadat u de juiste wijzigingen in uw app heeft aangebracht, kunt u een beoordeling van uw app aanvragen in het beleidscentrum.

Bezwaarprocedure voor schendingen op accountniveau

U wordt per e-mail op de hoogte gesteld van schendingen op accountniveau.Raadpleeg voor meer informatie de e-mail die het AdMob-beleidsteam voor verkeerskwaliteit u heeft gestuurd. Deze e-mail moet zich bevinden in de inbox van het e-mailadres dat aan uw AdMob-account is gekoppeld. De e-mail is afkomstig van admob-noreply@google.com. Ziet u de e-mail niet in uw inbox? Controleer dan het spamfilter van uw e-mailaccount om na te gaan of de e-mail per ongeluk is gemarkeerd als spam.

Lees de melding (waarin een probleem-ID moet staan) zorgvuldig door. De e-mail bevat een beschrijving van de schending en de stappen die u eventueel kunt nemen om het probleem op te lossen. Wanneer u de benodigde wijzigingen in uw app heeft aangebracht, kunt u een beoordeling van uw app aanvragen door bezwaar te maken tegen schending van het AdMob-beleid.

Bekijk deze video om het verschil te begrijpen tussen een waarschuwingsmail en een e-mail over uitgeschakelde advertentieweergave, en hoe u het bezwaarformulier correct invult.

AdMob Policy Notifications and Completing an Appeal Form

Bronnen

Contactformulieren