På den förbättrade sidan Mitt AdMob hittar du anpassade optimeringstips och kan läsa information om din kontostatus och slutföra konfigureringen.

Programpolicyer för AdMob och AdSense

Policybegränsning för Google Play: Inaktiverad app

Om appen tas bort från Google Play Butik på grund av en överträdelse mot policyerna för Play begränsar Google annonsvisningar för appen tills du har åtgärdat problemen med Google Play Butik och appen har återställts.

Överklagandeprocessen

Du meddelas i policycentret i AdMob och via e-post om överträdelser av policyn för Google Play. Du kan se appar med överträdelser i policycentret i ditt AdMob-konto och i e-postmeddelandet.

Om du inte har sett detta e-postmeddelande kan du prova att söka efter e-postmeddelanden från googleplay-developer-support@google.com i inkorgen för e-postadressen som är kopplad till dina Google Play/AdMob-konton. Titta även i ditt e-postkontos skräppostmapp för att se om e-postmeddelandet i misstag har markerats som skräppost.

Läs noga igenom beskrivningen av överträdelsen och granska vilka eventuella åtgärder du kan vidta för att lösa problemet i hjälpcentret för Play Console

När du har åtgärdat överträdelsen måste du inleda ett överklagande i hjälpcentret för Play Console. Svar på det ursprungliga e-postmeddelandet blir inte lästa.

Om policyteamet för Google Play återställer din app tas begränsningen gällande Google Plays policy bort. Om appen inte har andra överträdelser aktiveras annonsvisningen automatiskt. Ingen ytterligare åtgärd krävs.

Det kan ta upp till två–tre dagar efter att appen åter visas i Google Play Butik innan annonsvisningen återaktiveras.

Felsökningsverktyg

Resurser

Kontaktformulär