Kampanjat

Näyttötiheyden rajoitustoiminnon ottaminen käyttöön kampanjoissa

Näyttötiheyden rajoitustoiminnon avulla voit rajoittaa sitä, kuinka monta kertaa mainoksesi näkyvät samalle henkilölle. Kun otat näyttötiheyden rajoitustoiminnon käyttöön kampanjassa, voit rajoittaa yksittäisen mainoksen tai kampanjan päivä-, viikko- tai kuukausikohtaisten impressioiden määrää. Näyttötiheyden rajoituksen määrittämisestä voi olla hyötyä, jos haluat rajoittaa sitä, kuinka monta kertaa käyttäjä näkee mainoksesi, tai jos haluat panostaa enemmän näkyvyyden saamiseen uusien ihmisten joukossa.

Huomioi seuraavat asiat:

• Näyttötiheyden rajoitustoiminnon muutos, kuten rajoituksen muuttaminen kahdesta kolmeen, voi kestää jopa vuorokauden.
  • Pieni palvelinviive voi aiheuttaa sen, että määrittämäsi näyttötiheyden rajoitus ylittyy.

Näyttötiheyden rajoitustoimintoa voidaan käyttää kaikissa mainoksissa tai kampanjoissa.

Näyttötiheyden rajoitustoiminnon määrittäminen

Ota näyttötiheyden rajoitustoiminto käyttöön kampanjoissa noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse Kampanjat.
  3. Klikkaa taulukossa kampanjan nimeä.
  4. Ota näyttötiheyden rajoitustoiminto käyttöön Kampanjan tavoite ja aikataulu -osassa:
    1. Klikkaa Kampanjan tavoite ja aikataulu -kohdan vieressä Muokkaa.
    2. Valitse Impressiot käyttäjää kohden ‑valintanappi.
    3. Määritä, kuinka monta impressiota mainoksesi tai kampanjasi voi luoda käyttäjää kohden.
    4. Valitse ajanjakso: päivässä, viikossa tai kuukaudessa.
  5. Klikkaa Tallenna kampanja.