Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Kampanjat

Näyttötiheyden rajoitustoiminnon ottaminen käyttöön kampanjoissa

Näyttötiheyden rajoitustoiminnon avulla voit rajoittaa sitä, kuinka monta kertaa mainoksesi näkyvät samalle henkilölle. Kun otat näyttötiheyden rajoitustoiminnon käyttöön kampanjassa, voit rajoittaa yksittäisen mainoksen tai kampanjan päivä-, viikko- tai kuukausikohtaisten impressioiden määrää. Tästä voi olla hyötyä, jos haluat rajoittaa sitä, kuinka monta kertaa mainos näkyy yksittäiselle ihmiselle ja panostaa siihen, että mainos näkyy mahdollisimman monelle.

Huom. Ota huomioon seuraavat seikat:

• Näyttötiheyden rajoitustoiminnon muutos, kuten rajoituksen muuttaminen kahdesta kolmeen, voi tulla voimaan vasta vuorokauden kuluttua.
  • Pieni palvelinviive voi aiheuttaa näyttötiheyden rajoituksen ylittymisen.
  • Suosittelemme sisällyttämään iOS-kampanjoihin vain saman sovelluksen mainosyksiköitä, jotta näyttötiheyden rajoitus toimii oikein.

Näyttötiheyden rajoitustoimintoa voidaan käyttää kaikissa mainoksissa tai kampanjoissa.

Näyttötiheyden rajoitustoiminnon käyttöönotto

Voit ottaa näyttötiheyden rajoitustoiminnon käyttöön kampanjoissa seuraamalla alla olevia ohjeita.

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Klikkaa sivupalkista Kampanjat.
  3. Klikkaa kampanjan nimeä taulukosta.
  4. Valitse Lisäasetukset.
  5. Klikkaa Näyttötiheyden rajoitustoiminto ‑kohdan vierestä Muuta.
  6. Valitse Aseta näkyvien impressioiden rajoitus.
    • Valitse, kuinka monta impressiota mainoksesi tai kampanjasi voi luoda käyttäjää kohden.
    • Valitse ajanjakso: päivässä, viikossa tai kuukaudessa.
    • Valitse taso, jolle rajoitus asetetaan: tämä kampanja tai kukin mainos.
  7. Klikkaa Tallenna.