Kampagner

Aktivér frekvensbegrænsning for kampagner

Frekvensbegrænsning giver dig mulighed for at begrænse det antal gange, dine annoncer vises for den samme person. Når du aktiverer frekvensbegrænsning for en kampagne, kan du angive en grænse for, hvor mange eksponeringer du vil tillade pr. dag, pr. uge eller pr. måned for den enkelte annonce eller kampagne. Indstilling af en frekvensgrænse kan være en god idé, hvis du vil begrænse antallet af gange, en person får vist din annonce, eller hvis du vil fokusere mere på at opnå eksponering over for nye personer.

Bemærk følgende!

• En ændring af frekvensbegrænsningen, f.eks. en ændring af en grænse fra to til tre, kan tage op til én dag at blive effektueret.
  • En mindre serverforsinkelse kan medføre, at det angivne frekvensloft bliver overskredet.

Frekvensbegrænsning kan anvendes på den enkelte annonce eller kampagne.

Opsæt frekvensbegrænsning

Udfør følgende trin for at aktivere frekvensbegrænsning for kampagner:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Kampagner.
  3. Klik på kampagnens navn i tabellen.
  4. Aktivér frekvensbegræsning i sektionen Kampagnens mål og planlægning:
    1. Klik på Rediger ud for Kampagnens mål og planlægning.
    2. Vælg alternativknappen "eksponeringer pr. bruger".
    3. Indtast det antal eksponeringer, din annonce eller kampagne må generere pr. bruger.
    4. Vælg en tidsperiode: pr. dag, pr. uge eller pr. måned.
  5. Klik på Gem kampagne.