Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Kampanjat

Tekstimainokset

Kaikki verkkomainokset ovat periaatteessa klikattavia viestejä, jotka yhdistävät asiakkaat URL-osoitteeseen.

Tekstimainokset ovat klikattavien viestien yksinkertaisin versio ja sisältävät kolme eri osaa: kohde-URL, otsikko ja kuvaus. Alla olevassa esimerkkimainoksessa havainnollistetaan mainoksen osia:

Mainosta Googlessa Otsikko
Haluatko tuloksia nopeasti? Kuvaus
Luo mainoskampanja heti.

AdMobin tekstimainosten on täytettävä seuraavat pituusvaatimukset:

Esimerkkimainos Enimmäispituus
(useimmat kielet)
Enimmäispituus
(kaksinkertaista merkkileveyttä* käyttävät kielet)
Otsikko: Esimerkkisovellus 25 merkkiä 12 merkkiä
Mainostekstin rivi 1: Kesäale 35 merkkiä 17 merkkiä
Mainostekstin rivi 2: Säästä 15 % 35 merkkiä 17 merkkiä

Mainosten on noudatettava Google Ads ‑käytäntöjä.

Tekstimainoksen kentät

Sovelluksen mainostaminen
  • Sovellus: Etsi hakukentän avulla mainoksessa mainostettava sovellus.
  • Mainoksen nimi: Lisää mainoksen nimi (enintään 25 merkkiä).
  • Kohde-URL: Anna URL-osoite, johon AdMob ohjaa mainosta klikanneet käyttäjät. Tämä URL-osoite ei näy mainoksessa.
  • Otsikko: Lisää viesti, jonka haluat käyttäjien näkevän (enintään 25 merkkiä).
  • Mainosteksti: Lisää mainostettavan sovelluksen kuvaus (enintään 35 merkkiä).

Erikoismerkkien käyttäminen mainoksissa

Voit kirjoittaa mainoksia monilla tuetuilla kielillä. Useimmat erikoismerkit, kuten aaltoviivat, umlautit ja sediljit, näkyvät mainoksissa, myös näkyvissä URL-osoitteissa, oikein.

Kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävillä kielillä, kuten (yksinkertainen tai perinteinen) kiina, japani tai korea, tekstimainokset näkyvät Google-hakutuloksissa samalla tavoin kuin tililläsi. Muista, että otsikon, kuvausrivin ja näkyvän URL-osoitteen on noudatettava merkkirajoituksia. Suosittelemme esikatselemaan mainokset ja varmistamaan, että ne näkyvät haluamallasi tavalla.

Lue lisää Google Ads ‑käytännöistä, jotka koskevat merkkirajoituksia, näkyviä URL-osoitteita, kohde-URL-osoitteita ja toimituksellisia standardeja.