Kampanjat

Tekstimainokset

Kaikki verkkomainokset ovat periaatteessa klikattavia viestejä, jotka yhdistävät asiakkaat verkkosivustoon.

Tekstimainokset ovat klikattavien viestien yksinkertaisin versio ja sisältävät kolme eri osaa: kohde-URL, otsikko ja kuvaus. Alla olevassa esimerkkimainoksessa havainnollistetaan mainoksen osia:

Mainosta Googlessa Otsikko
Haluatko tuloksia nopeasti? Kuvaus
Luo mainoskampanja heti.

AdMobin tekstimainosten on täytettävä seuraavat pituusvaatimukset:

Esimerkkimainos Enimmäispituus
(useimmat kielet)
Enimmäispituus
(kaksinkertaista merkkileveyttä* käyttävät kielet)
Otsikko: Esimerkkisovellus 25 merkkiä 12 merkkiä
Mainostekstin rivi 1: Kesäale 35 merkkiä 17 merkkiä
Mainostekstin rivi 2: Säästä 15 % 35 merkkiä 17 merkkiä

Mainosten on noudatettava Google Ads -käytäntöjä.

Tekstimainoksen kentät

Sovelluksen mainostaminen
  • Mainoksen nimi: Anna mainoksen nimi (enintään 25 merkkiä).
  • Sovellus tai verkkosivusto: Klikkaa Sovellus-painiketta, jos et vielä ole valinnut sovellusta.
  • Sovellus: Etsi hakukentän avulla mainoksessa mainostettava sovellus.
  • Kohde-URL: Anna URL-osoite, johon AdMob ohjaa mainosta klikanneet käyttäjät. Tämä URL-osoite ei näy mainoksessa.
  • Otsikko: Kirjoita viesti, jonka haluat käyttäjien näkevän (enintään 25 merkkiä).
  • Mainosteksti: Anna mainostettavan sovelluksen kuvaus (enintään 35 merkkiä).
Verkkosivuston mainostaminen
  • Sovellus tai verkkosivusto: Klikkaa Verkkosivusto-painiketta, jos et vielä ole valinnut verkkosivustoa.
  • Näkyvä URL-osoite: Verkkosivuston osoite, joka näytetään tässä mainoksessa. Tämä URL-osoite näkyy mainoksessa.
  • Kohde-URL: Anna URL-osoite, johon AdMob ohjaa mainosta klikanneet käyttäjät. Tämä URL-osoite ei näy mainoksessa.
  • Otsikko: Kirjoita viesti, jonka haluat käyttäjien näkevän (enintään 25 merkkiä).
  • Mainosteksti: Anna mainostettavan sovelluksen kuvaus (enintään 35 merkkiä).

Erikoismerkkien käyttäminen mainoksissa

Voit kirjoittaa mainoksia monilla tuetuilla kielillä. Useimmat erikoismerkit, kuten aaltoviivat, umlautit ja sediljit, näkyvät mainoksissa, myös näkyvissä URL-osoitteissa, oikein.

Kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävien kielten, kuten (yksinkertaisen tai perinteisen) kiinan, japanin tai korean, kohdalla tekstimainokset näkyvät Google-hakutuloksissa samalla tavoin kuin tilissäsi. Muista, että otsikon, kuvausrivin ja näkyvän URL-osoitteen on noudatettava merkkirajoituksia. Suosittelemme esikatselemaan mainokset ja varmistamaan, että ne näkyvät haluamallasi tavalla.

Lue lisätietoja Google Ads -käytännöistä, jotka koskevat merkkirajoituksia, näkyviä URL-osoitteita, kohde-URL-osoitteita ja toimituksellisia standardeja.