Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Rapporten

Diagrammen toevoegen aan uw rapporten

Voeg diagrammen toe aan uw rapporten om veranderingen in statistieken in de loop van de tijd te illustreren. U kunt statistieken en sorteeropties op verschillende manieren combineren om trends in uw rapporten te ontdekken en vergelijkingen te maken.

U kunt maximaal zes diagrammen toevoegen aan elk rapport. De periode die in diagrammen wordt gebruikt, wordt bepaald door het datumfilter dat op het hele rapport is toegepast.

In diagrammen kunnen gegevens worden weergegeven voor één statistiek of voor twee verschillende statistieken. Als er twee statistieken worden weergegeven, worden er voor de bijbehorende lijnen in het diagram twee verschillende kleuren gebruikt.

Voorbeeld van 1 statistiekdiagram in de AdMob-interface. Voorbeeld van 2 statistiekdiagrammen in AdMob-rapporten.
Diagram met één statistiek Diagram met twee statistieken

Voer de volgende stappen uit om een diagram met één of twee statistieken aan een rapport toe te voegen:

1. Klik terwijl u het rapport bekijkt op Knop Nieuw diagram. bovenaan de rapportpagina.
  2. Selecteer de statistieken die u in het diagram wilt weergeven. Selecteer minimaal één statistiek.
  3. Click Add.
  4. Sla de wijzigingen op om ze toe te passen op het rapport.