Kampanjat

Tietoja AdMob‑kampanjoista

AdMobin mainoskampanjoita hoidetaan Kampanjat-välilehdellä. Siellä voit määrittää kunkin kampanjan kampanjatyypin ja tavoitetyypin. Voit valita kahdesta alla esitellystä kampanjatyypistä.

Oman yrityksen mainoskampanjat

Oman yrityksen mainoskampanjoissa mainostetaan omia sovelluksiasi ja verkkosivustojasi. Oman yrityksen mainoskampanjat ovat ristiinmarkkinointikampanjoita, jotka näyttävät mainoksia sovelluksessa maksuttomasti käyttämällä kehittäjän omaa mainosjakaumaa. Esimerkki: Sovellus, joka mainostaa kehittäjän muita sovelluksia ja rohkaisee käyttäjiä kokeilemaan niitä.

Suosittelemme käyttämään oman yrityksen mainoskampanjoissa välitettyjen mainosten tavoitetyyppiä ja Google-optimoitua jälkitäyttöä.

Suoramyyntikampanjat

Suoramyyntikampanjat luodaan mainostajakohtaisesti. Ne ovat kampanjoita, joilla voit myydä mainosjakaumaa suoraan mainostajalle. Laskutus käsitellään AdMob-alustan ulkopuolella. Nämä kampanjat voivat sisältää perinteisiä Display-mainoksia tai sovelluksenasennuskampanjoita.

Kysy mainostajaltasi, mitä tavoitetyyppiä kampanjassa tulisi käyttää.

Määrittämällä tarkat kampanjatavoitteet voit varmistaa, että kampanjasi optimoidaan tarkasti. Lisätietoja