Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Kampagner

Om AdMob-kampagner

I AdMob administreres annoncekampagner på fanen Kampagner. Du kan angive kampagne- og måltype for hver kampagne. Der er to kampagnetyper at vælge imellem:

Infografik med egenannoncer ift. annoncer, der vises via direkte salg

Vigtigt! Du skal angive korrekte kampagnemål for at sikre dig, at dine kampagner er helt optimerede. Få flere oplysninger om, hvornår der vises annoncer i kampagner.

Egenannoncekampagner

Du kan bruge egenannoncekampagner til at promovere dine egne apps og websites. Egenannoncekampagner er tværpromoveringskampagner, hvor der uden beregning vises annoncer i en app ved brug af udviklerens egen beholdning. Det kan f.eks. være, hvis der i en app vises annoncer for udviklerens andre apps for at tilskynde brugerne til at prøve dem.

Vi anbefaler at bruge annonceformidling som måltype og Google-optimeret til udfyldning i egenannoncekampagner.

Ikon for direkte salg Kampagner til direkte salg

Kampagner til direkte salg oprettes på vegne af en annoncør. Direkte salgskampagner er kampagner, hvor du sælger annoncebeholdning direkte til en annoncør. Fakturering håndteres uden for AdMob-platformen. Disse kampagner kan omfatte traditionelle displayannoncer eller kampagner for appinstallationer.

Hvilken måltype der skal bruges til kampagnen, skal aftales med annoncøren.

Hvis du er blevet inviteret til at dele en AdMob-konto, skal du have adgang til den Google Ads-konto, der er knyttet til AdMob-kontoen, for at få adgang til kampagnefunktionen. Bed en administrator af Google Ads-kontoen om at give adgang.

Få flere oplysninger om, hvordan du får adgang til kampagner som inviteret bruger.