Bekræft betalingsoplysninger

Du skal bekræfte følgende betalingsoplysninger, før vi kan udstede din første AdMob-betaling.

• Bekræft navn og adresse på betalingsmodtager: Der sendes personlige identifikationsnumre (pinkoder), som beskrives nærmere nedenfor, til e-mailadressen for din konto: Vi bruger disse til at kontrollere, at vi har den rigtige adresse og det rigtige navn på betalingsmodtageren. Du kan ændre din betalingsadresse, hvis du har brug for at rette nogle oplysninger.

• Bekræft din adresse: Når din indtjening når grænsen for adressebekræftelse, sender vi en pinkode til betalingsmodtageradressen på din AdMob-konto via e-mail. Du skal indtaste denne pinkode på din AdMob-konto, før vi kan udstede betalinger til dig. Din pinkode sendes med almindelig post, og det kan tage op til to til tre uger, før du modtager den.

• Bekræft dit telefonnummer: I nogle lande skal du muligvis bekræfte dit telefonnummer, før du kan modtage betalinger. Hvis det kræves for dig, får du vist en besked på din startside, når din indtjening når bekræftelsesgrænsen.