Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

AdMob- og AdSense-programpolitikker

Estimeret indtjening i forhold til endelig indtjening

Hensigten med rapporterne på din AdMob-konto er at give dig estimater på baggrund af den aktuelle aktivitet på din konto. Den estimerede indtjening på din kontos fane med effektivitetsrapporter er dog ikke endelig før månedens udgang, hvor vi justerer for ugyldige klik. Indtjening fra ugyldige klik og eksponeringer refunderes til de relevante annoncører. Vi sørger for, at du får betalt den endelige indtjening, som omfatter alle gyldige klik og eksponeringer. Beløbet for den endelige indtjening sendes til fanen med din betalings- og transaktionshistorik.

På grund af eventuelle fradrag for ugyldig aktivitet kan der være en forskel mellem din estimerede indtjening og din endelige indtjening. Vi gør dette for at sikre, at vores annoncører kun betaler for gyldige klik, hvilket omvendt er med til at beskytte hele vores annonceringsøkosystem, som du er en del af.

Vi forbeholder os retten til at justere en udgivers indtjening, hvis en annoncør, der har annonceret på udgiverens mobilapp, har svindlet med betalingen. Disse annoncører kan have brugt stjålne kreditkort eller på anden måde snydt med betalingen. Google arbejder ihærdigt på at sikre, at dette forekommer meget sjældent, så vi kan bevare et sikkert økosystem for både brugere, udgivere og annoncører.

Da vi ønsker at opretholde integriteten af vores system til afsløring af ugyldig aktivitet og forhindre, at brugere omgår systemet, kan vi desværre ikke oplyse, hvor meget der blev justeret pr. dag eller pr. app. Vi har iværksat denne beskyttelse mod ugyldig aktivitet for at sikre, at vores netværk af AdMob-applikationer bliver ved med at være et sikkert og nyttigt miljø for annoncører, udgivere og brugere. Her finder du dog nogle metoder, der kan hjælpe dig med at identificere og reducere ugyldig aktivitet:

• Brug Google Analytics i AdMob til at undersøge ændringer i trafikkilder i løbet af de seneste 90 dage. Se efter udsving i trafik/downloads fra ukendte kilder.
  • Gennemgå implementeringsvejledningen. Mellemliggende annoncer kan også føre til et højt antal ugyldige klik, hvis de er implementeret uhensigtsmæssigt. Gennemgå retningslinjerne for mellemliggende annoncer og retningslinjerne for bannerannoncer. Ugyldig aktivitet skyldes ofte en uhensigtsmæssig annonceimplementering, som kan rettes.
  • Rapportér ugyldige klik på dine annoncer til dine specialister i trafikkvalitet på denne formular til ugyldig aktivitet. Angiv så mange oplysninger som muligt i din rapport. De detaljer, som du angiver, hjælper trafikkvalitetsteamet med at undersøge din konto. Du modtager muligvis ikke noget svar fra teamet, men der føjes en note til din konto til fremtidig brug.

Få flere oplysninger om trafikkvalitet i Ressourcecenter for annoncetrafikkvalitet.