Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Välitys

Waterfall-mainoslähteiden optimoinnin valtuutus

Kun otat mainosverkoston optimoinnin käyttöön jossakin käytettävissä olevista mainosverkostoista, sinua pyydetään lisäämään merkintä ruutuun, jolla valtuutat AdMobin ja Googlen käyttämään, hallinnoimaan, hakemaan ja analysoimaan mainosverkostoon liittyvän tilisi dataa. Merkitsemällä kyseisen ruudun valituksi vakuutat myös, ettet toimi minkään kolmannen osapuolen kanssa solmimasi sopimuksen vastaisesti, kun myönnät Googlelle pääsyn tilisi tietoihin.

Esimerkki uuden mainosverkoston käyttöönotosta AdMobissa

Tämä ruutu on valittava useissa muissakin tilanteissa, ellet ole jo myöntänyt niissä valtuutustasi. Valtuutus vaaditaan esimerkiksi seuraavissa tapauksissa:

• jos muokkaat aiempia kirjautumistietoja sellaisen mainosverkoston osalta, jossa olet aiemmin ottanut mainosverkoston optimoinnin käyttöön, ja kyseessä on keräämistä tukeva mainosverkosto, jolle on määritetty kirjautumistiedot keräämistä varten
  • jos lisäät mainosverkoston, jonka olet aiemmin poistanut, ja kyseessä on haravointia tukeva mainosverkosto, jolle on määritetty kirjautumistiedot haravointia varten
  • jos muokkaat aiempaa jakoa mainosyksikön välityssivulla sellaisen keräämistä tukevan mainosverkoston osalta, jolle on määritetty kirjautumistiedot keräämistä varten
  • jos lisäät uuden jaon mainosyksikön välityssivulla sellaisen keräämistä tukevan mainosverkoston osalta, jolle on määritetty kirjautumistiedot keräämistä varten.

Valtuutusruutu on merkittävä valituksi kaikissa näissä tilanteissa, sillä muuten mainosverkoston optimointia ei voida käyttää valituissa verkostoissa.

Huom. Sinua voidaan myös pyytää valtuuttamaan mainosverkoston optimoinnissa jo käyttämäsi verkot uudelleen. Jos et valtuuta niitä uudelleen, mainosverkoston optimointi jo käyttämissäsi verkostoissa saattaa päättyä.