Formidling

Godkend optimering af annoncenetværk

Når du aktiverer optimering af annoncenetværk for ét af de tilgængelige annoncenetværk, bliver du bedt om at markere et afkrydsningsfelt, der angiver, at du giver AdMob og Google tilladelse til at få adgang til, administrere, hente og analysere data med relation til din konto med annoncenetværket. Når du markerer afkrydsningsfeltet, angiver du også, at du ikke overtræder nogen tredjepartsaftaler ved at give Google adgang til disse oplysninger.

Der er flere andre tilfælde, hvor du skal markere dette afkrydsningsfelt, hvis du ikke allerede har givet tilladelse:

• Hvis du redigerer de eksisterende loginoplysninger for et annoncenetværk, hvor optimering af annoncenetværk er aktiveret, og det pågældende netværk understøtter kopiering og har fået konfigureret loginoplysninger til kopiering.
  • Hvis du tilføjer et annoncenetværk, som du tidligere har fjernet, og det pågældende annoncenetværk understøtter kopiering og har fået konfigureret loginoplysninger til kopiering.
  • Hvis du redigerer den eksisterende tildeling på siden for annonceenhedsformidling for et annoncenetværk, der understøtter kopiering og har fået konfigureret loginoplysninger til kopiering.
  • Hvis du tilføjer en ny tildeling på siden for annonceenhedsformidling for et annoncenetværk, der understøtter kopiering og allerede har fået konfigureret loginoplysninger til kopiering.

I alle disse tilfælde skal du markere afkrydsningsfeltet "Godkendelse" for at kunne bruge optimering af annoncenetværk sammen med de valgte netværk.

Du bliver muligvis også bedt om at autorisere de netværk, du allerede bruger til optimere af annoncenetværk, igen. Hvis du ikke autoriserer dem igen, stopper optimering af annoncenetværk muligvis for de netværk, du allerede bruger.