Programmabeleid van AdMob en AdSense

AdMob-beleid en -beperkingen

Uitgevers die aan AdMob willen deelnemen, moeten zich schikken naar het online programmabeleid van AdSense.

Alle uitgevers moeten voldoen aan het volgende beleid, dus lees dit zorgvuldig door. Als u dit beleid zonder toestemming van Google schendt, behouden we ons het recht voor om de weergave van advertenties in uw app en/of uw AdMob-account op elk gewenst moment te beëindigen. Als uw account is uitgeschakeld, komt u niet in aanmerking voor verdere deelname aan het AdSense- en/of AdMob-programma.

Contentbeleid en -beperkingen

Beleid ten aanzien van gedrag

Ongeldige activiteit

Richtlijnen voor implementatie