Centrum voor advertentiebeoordeling en blokkeeropties

Advertenties uit advertentienetwerken blokkeren

Voer de volgende stappen uit om advertenties uit advertentienetwerken te blokkeren.

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Opties voor blokkeren.
  3. Klik op Advertentienetwerken.
  4. Gebruik de besturingselementen op deze pagina om netwerken toe te staan of te blokkeren. De wijzigingen worden automatisch opgeslagen zodra u een categorie selecteert.
    • An icon shaped like a no symbol - a red circle with a line through it.: dit netwerk blokkeren.
    • A green checkmark or tick icon.: dit netwerk toestaan.

Het blokkeren van advertenties uit advertentienetwerken is alleen beschikbaar op accountniveau.