Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Implementeringsvejledning

Vejledning i brugen af mellemliggende annoncer

Mellemliggende annoncer giver fængende interaktive annoncer for brugere af mobilapps. Mellemliggende annoncer er udviklet til at blive placeret mellem indhold, så de er mest effektive, når de placeres på naturlige overgange i apps. AdMob-udgivere skal være omhyggelige i forbindelse med implementeringen af mellemliggende annoncer for at give en god brugeroplevelse og undgå utilsigtede klik.

Nedenfor finder du retningslinjer og optimale løsninger for implementering af mellemliggende AdMob-annoncer. Hvis du ikke følger disse retningslinjer, kan det medføre ugyldig aktivitet, og/eller at Google deaktiverer annoncevisningen i din app. Du kan få flere oplysninger i vores Ressourcecenter for kvalitet af annoncetrafik.

AdMob interstitials best practices

Oplysninger på Google Developers-websitet

Du kan få flere oplysninger om mellemliggende annoncer på websitet Google Developers (til Android eller iOS).

Integrer det sidste nye SDK

Det er vigtigt, at du altid bruger det sidste nye SDK (til Android eller iOS), så du har adgang til de sidste nye annonceformater, funktioner og fejlrettelser.

Er en mellemliggende annonce det rette annonceformat til min app?

Mellemliggende annoncer er bedst egnede til lineære brugeroplevelser. Der skal være meget tydelige start- og slutpunkter i en app. Hvis du har en app, der muligvis ikke opfylder disse kriterier (f.eks. en app i kategorien Tilbehør eller kategorien Værktøjer såsom en lommelygteapp), skal du overveje at bruge et andet AdMob-annonceformat som f.eks. en bannerannonce.

Sørg for at skabe et godt flow

Sørg for at placere dine mellemliggende annoncer på naturlige steder i appen. Hvis du placerer dem på overraskende steder, viser brugerne for mange annoncer eller besværliggør deres brug af appen, kan det føre til en dårlig brugeroplevelse og flere utilsigtede klik, hvilket i sidste ende kan medføre, at der er færre brugere og annoncører, der bruger din app. Husk, at annoncer aldrig bør være det primære fokus i appen, så gå ikke på kompromis med brugeroplevelsen for at placere mellemliggende annoncer i din app.

Bemærk også, at der kan være en forsinkelse på op til 5 sekunder for nogle mellemliggende annoncer, før der gives mulighed for lukning. Desuden kan nogle mellemliggende videoannoncer, der vises fra tredjepartsbudgivningskilder, være forsinket i op til 30 sekunder, før der gives mulighed for lukning.

Bestræb dig på at undgå ugyldig aktivitet

Når du viser mellemliggende annoncer i fuldskærmsformat på mobilenheder, skal du være opmærksom på, at skærmene på mobilenheder ofte er mindre end skærmene på traditionelle stationære og bærbare computere. Mellemliggende annoncer viser brugeren en fuldskærmsannonce, der kan medføre utilsigtede klik, hvis den placeres på et forkert tidspunkt.

Retningslinjer og optimale løsninger for placering af mellemliggende annoncer

Det er vigtigt at være opmærksom på følgende, når du placerer mellemliggende annoncer:

• Hvordan interagerer brugeren med min app, når annoncen vises?
  • Overraskes brugeren af den mellemliggende annonce?
  • Er visningstidspunktet det rette for en mellemliggende annonce?

Når du har tænkt over disse ting, bør du også gennemgå retningslinjerne for anbefalede implementeringer og ikke-tilladte implementeringer, inden du placerer en annonceenhed til mellemliggende annoncer i din app.