Het AdSense-account upgraden dat is gekoppeld aan uw AdMob-account om advertenties weer te geven op uw eigen site

Alleen voor AdMob-uitgevers

Toen u zich aanmeldde voor AdMob, hebben we ook een AdSense-account voor u gemaakt zodat we u betalingen kunnen sturen. Als u een eigen site heeft waarmee u inkomsten wilt genereren, kunt u een upgrade van uw AdSense-account aanvragen door 'AdSense voor content' toe te voegen. Nadat uw account is geüpgraded, kunt u geld verdienen door Google-advertenties op uw site weer te geven.

Advertenties weergeven op uw eigen site:

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Nu toepassen.
  3. Vul het AdSense-aanvraagformulier in en klik op Account maken.
  4. Voer op de AdSense-homepage de stappen uit om uw site aan AdSense te koppelen en klik vervolgens op Gereed.
Opmerking: Wanneer uw account is geüpgraded, ontvangt u een bevestigingsmail. U kunt nu advertenties op uw site instellen. Op grond van het programmabeleid van AdSense is het niet toegestaan dat u op uw advertenties klikt, zelfs niet om ze te testen.