Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Mediering

Annonsenettverk som støtter optimalisering

Det er bare annonsenettverkene på denne listen det er mulig å slå på optimalisering for. Du kan også hente opp en liste over alle annonsenettverk som er tilgjengelige for mediering.

Disse nettverkene har støtte for optimalisering:

• AdColony
  • AdFalcon
  • AdMob
  • AppLovin
  • Chartboost
  • Facebook Audience Network
  • Flurry
  • Fyber Marketplace
  • i-mobile for SP
  • InMobi
  • ironSource
  • Leadbolt
  • maio
  • MoPub
  • myTarget
  • Nend
  • Tapjoy
  • Unity Ads
  • Vungle
  • Zucks

Var dette nyttig for deg?
Hvordan kan vi forbedre den?

Trenger du mer hjelp?

Logg på for å få mer hjelp til å løse problemet raskt

true
<p>«Min AdMob-hjelpsiden» – den personlig tilpassede hjelpesiden vi har opprettet for at du skal kunne gjøre det skarpt med AdMob.</p>

Vi lanserer den nye og enda bedre Min AdMob-siden – en personlig tilpasset hjelpeside med relevant informasjon om kontoen din. Med utgangspunkt i denne informasjonen kan du påse at kontoens tilstand alltid er god, sikre at det nødvendige oppsettet er på plass, og få optimaliseringstipsene skreddersydd etter appene dine. Følg med for å få mer nyttig informasjon.

Finn ut mer