Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Välitys

Usein kysyttyä AdMob-välityksestä

Alla on vastauksia AdMob-välitystä koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Laajenna kaikki  Tiivistä kaikki

Yleistä

Miksi oman yrityksen mainoksillani on alhainen täyttösuhde?

Välitysasetuksien avulla AdMobille välitetään tieto siitä, pitäisikö sen valita AdMob-verkosto, kolmannen osapuolen mainosverkostot vai oman yrityksen mainoskampanjat. eCPM-arvo eli todellinen tuhannen impression hinta määrää, missä järjestyksessä mainosverkosto näyttää mainokset. Mainosverkosto, jonka eCPM-arvo on suurin, näyttää mainokset ensin. Tämä tarkoittaa sitä, että jos AdMob-verkostossa tai muussa mainosverkostossa on korkeampi eCPM-arvo ja täyttösuhde on 100 % tai melkein 100 %, muita mainoslähteitä (oman yrityksen mainoskampanjat mukaan lukien) näytetään harvemmin.

Jos haluat enemmän oman yrityksen mainoksen näyttökertoja oman yrityksen mainoskampanjoihin, kokeile seuraavaa menettelyä:

1. Määritä AdMob-verkostolle todellisen tuhannen näyttökerran hinnan alin taso, jonka eCPM-arvo on kohtuullisen korkea.
  2. Määritä oman yrityksen mainoskampanja toiseksi korkeimmalla eCPM-arvolla.
  3. Määritä AdMob-verkoston eCPM-arvoksi seuraavaksi korkein eCPM-arvo.

Tässä tapauksessa AdMob-verkosto näyttää ensin vain mainoksia, joiden hinta vastaa vähintään todellisen tuhannen näyttökerran hinnan alinta tasoa. Näillä määrityksillä AdMob-verkoston eCPM-arvo pysyy samana tai suurenee ajan mittaan, kun taas täyttösuhde todennäköisesti pienenee, jolloin välityksessä seuraavana oleva mainoslähde (tässä tapauksessa oman yrityksen mainoskampanjat) voi näyttää mainoksia.

Kuinka voin poistaa AdMob-verkoston välityksestä?
AdMob-verkoston välitysryhmää (oletus) ei voi tällä hetkellä poistaa.
Oman yrityksen mainokset eivät toimi
Jos olet päivittänyt vanhan AdMob-version eivätkä oman yrityksen mainokset toimi, käytät sovelluksissasi todennäköisesti edelleen vanhoja tunnuksia. Sinun on päivitettävä sovelluksesi käyttämään uusia mainosyksikön tunnuksia, jotta oman yrityksen mainokset toimisivat.
Miten AdMob-verkoston todellisen tuhannen impression hinnan alin taso toimii?
Kun määrität AdMob-verkoston todellisen tuhannen näyttökerran hinnan alimman tason arvon, AdMob-verkosto palauttaa mainoksia vain, jos näyttökertakohtainen todellinen tuhannen näyttökerran hinta on suurempi kuin määrittämäsi alimman tason arvo. Jos impressiokohtainen todellinen tuhannen impression hinta ei ole alimman tason arvon mukainen, AdMob-verkosto ei täytä pyyntöä, ja välitys jatkuu tavalliseen tapaan.
Kuinka todellisen tuhannen impression hinnan alin taso toimii muiden mainosverkostojen kanssa välityksen aikana?
AdMob-verkosto jatkaa pyyntöjen tekemistä korkeimmasta todellisesta tuhannen näyttökerran hinnasta alimpaan. Todellisen tuhannen näyttökerran hinnan alin taso koskee vain AdMob-verkostoa. Määritä kaikille muille mainosverkoston rivikohteille todellinen tuhannen impression hinta manuaalisesti tai optimoi mainosverkostot muokkaamaan omat todelliset tuhannen impression hintansa.

Optimointi

Mitkä kolmannen osapuolen mainosverkostot tukevat optimointia?
Miten AdMob saa tietoja kolmannen osapuolen mainosverkostoista?
Tietojen saantitapa vaihtelee mainosverkoston mukaan, mutta tietoja käytetään joko sovellusliittymien avulla tai näyttötietoja keräämällä. Joissakin mainosverkostoissa ei sallita kumpaakaan näistä menetelmistä, joten niitä ei oteta osaksi tätä ominaisuutta tällä hetkellä.
Onko minun päivitettävä SDK mainosverkoston optimoinnin käyttöä varten?
Ei, mutta suosittelemme uusimpaan SDK:hon päivittämistä.
Mitä tietoja AdMob tutkii tuhannen impression hinnan määrittämiseksi?
AdMob tutkii kunkin mainosverkoston raportointidataa kutakin mainosyksikköä varten alustan ja maan mukaan (jos käytettävissä). AdMob kerää tietoja päivittäin ja päivittää välityspinoa, kun mainosverkostosta saadaan uutta tietoa.
Voinko yhdistellä optimointia, manuaalisesti määritettyä todellisen tuhannen impression hintaa ja todellisen tuhannen impression hinnan alinta tasoa eri mainosverkostoissa?

Kyllä, on mahdollista käyttää erilaisten optimointien yhdistelmiä, manuaalisesti asetettua todellista tuhannen impression hintaa ja AdMob-verkoston alimman tason määrittämistä eri mainosverkostoissa yhden välitysryhmän sisällä.

Huom. Osa mainosverkostoista ei välttämättä tue optimointia. Alimman tason määrittäminen on käytössä vain AdMob-verkostossa.
Mitä tapahtuu, jos AdMob ei voi noutaa todellisen tuhannen impression hinnan dataa mainosverkostosta?
Jos AdMob ei voi noutaa todellisen tuhannen impression hinnan dataa yli seitsemän päivän ajalta, käyttöliittymässä näkyy turvallisuustiedote, jotta saat tietää ongelmasta. AdMob jatkaa viimeisen todellisen tuhannen näyttökerran hinnan käyttämistä kyseiselle mainosverkostolle.
Miksi verkoston tilana on edelleen Odottaa optimointia?

Kun otat kolmannen osapuolen mainosverkoston optimoinnin käyttöön välityksessä, AdMob alkaa analysoida sovelluksesi liikennettä ja pyrkii näin selvittämään parhaan tavan todellisen tuhannen impression hinnan optimointiin. Tämän analyysin aikana mainosverkostojen taulukossa saattaa näkyä Odottaa optimointia ‑tila.

AdMob optimoi todellista tuhannen impression hintaa jatkuvasti uusimman saatavilla olevan datan perusteella, joten Odottaa optimointia ‑tila saattaa toisinaan näkyä taulukossa myös ensimmäisen analyysin jälkeen. Jos esimerkiksi jostakin mainosverkostosta ei tule liikennettä useiden viikkojen aikana, AdMob voi tulla siihen tulokseen, että todellisen tuhannen impression hinnan laskeminen edellyttää laadukkaampaa dataa. Optimointi otetaan uudelleen käyttöön, kun mainosverkoston liikenteen määrä kasvaa ja AdMobissa on parempaa dataa analyyseja varten.

Todellisen tuhannen impression hinnan alimman tason määrittäminen vaikuttaa todennäköisesti kaikkeen kaupallistamiseen. Jos alin taso asetetaan suureksi, mainosyksikön täyttösuhde todennäköisesti pienenee. Todellisen tuhannen impression hinnan alimman tason sijoittelua on valvottava yhdessä muiden mainosverkostojen kanssa kokonaistulojen maksimoinnin varmistamiseksi.