Ad Review Center ja eston hallinta

Mainosten hakeminen Ad Review Centerissä

Ad Review Centerissä on useita toimintoja, joilla voit hakea tiettyjä mainoksia niiden tarkistamista ja estämistä varten.

Ad review center search bar

Suodatus ja haku

Ad Review Centerin yläosan hakukentän avulla voit rajata, mitkä mainokset haluat nähdä. Voit suodattaa mainokset esimerkiksi kielen sekä mainoksen tyypin ja koon perusteella.

Mainosten suodattaminen ja hakeminen:

• Kirjoita teksti hakukenttään tai klikkaa hakukenttää ja valitse suodatin.

Voit valita jonkin seuraavista suodatusvaihtoehdoista:

• Teksti: Hae mainoksia, joiden mainosteksti tai kohde-URL-osoite vastaa hakukentän tekstiä.
    • Julkaisijan verkkotunnus: Suodata mainoksia sen mukaan, missä sovelluksessasi ne on näytetty.
    • Uusimmat mainokset: Hae mainoksia, jotka on näytetty sovelluksessasi viimeisten 1, 3 tai 7 päivän aikana.
    • Mainosverkosto: Hae mainoksia tietystä mainosverkostosta.
    • Kieli: Suodatin, joka perustuu mainosten havaittuun kieleen. Määritämme mainoksen kielen tarkastelemalla eri tekijöitä, kuten mainoksen aloitussivua ja mainoksen sisältöä. Voit siis nähdä mainoksia, joissa on kuvia tai tekstiä eri kielellä kuin sillä, jota käytät suodatukseen. Luettelo on järjestetty kullakin kielellä esiintyvien mainosten prosenttiosuuksien perusteella.
      Oletetaan esimerkiksi, että sinulla on mainoksia viidellä kielellä (englanti, espanja, italia, portugali ja japani) ja kielten kokonaisjakaumat ovat seuraavanlaiset: englanti (20), espanja (40), italia (25), portugali (5) ja japani (10). Näin ollen kielet näytetään luettelossa seuraavassa järjestyksessä suurimmasta pienimpään: espanja, italia, englanti, japani ja portugali.
    • Koko: Voit käyttää suodatusperusteena sovelluksessasi näytettyjen mainosten kokoa. Luettelo on järjestelty kunkin mainoskoon prosenttiosuuksien perusteella.
    • Mainostyyppi: Käytä suodatusperusteena kuva‑, teksti- tai multimediamainoksia.
    • Klikkauksen merkkijono: Hae mainoksia niiden seuranta-URL-osoitteen tai klikkauksen merkkijonon perusteella. Sinun täytyy ensin löytää mainoksen klikkauksen merkkijono.

Kuvahaku

Ad Review Centerin kuvahaulla voit hakea ja tarkistaa kuvamainoksia. Voit esimerkiksi ladata hakuun kuvan kilpailijan logosta ja etsiä sen avulla kuvamainoksia, jotka sisältävät kyseisen logon.

Tiettyä kuvaa vastaavien mainosten hakeminen:

1. Klikkaa Hae kuvan perusteella.
  2. Vedä kuva kenttään tai lataa se laitteestasi.
    Suurin sallittu kuvatiedoston koko on 2 Mt, ja kuvan suurin mitta saa olla enintään 1 024 pikseliä. Seuraavia kuvatiedostomuotoja tuetaan: JPEG, GIF ja PNG. Vastaavat mainokset voidaan kuitenkin tunnistaa vain alkuperäisen PNG-kuvan avulla. Lue lisää

Kuvan vääristäminen vaikuttaa hakutuloksiin. Varmista, ettet ole lähentänyt tai loitontanut kuvaa. Jos käytät kuvaa, jonka sait sähköpostitse, lataa kuva tietokoneellesi kuvan kopioimisen sijaan.
  3. Valitse Hae.

Haun aikana Ad Review Center saattaa löytää mainosaineistolle mainososumia ja visuaalisia osumia. Mainosaineistot luokitellaan hakutuloksissa mainososumiksi tai visuaalisiksi osumiksi.

• Mainososuma on esimerkki lataamastasi mainosaineistosta. Haku löytää esimerkin lataamastasi mainosaineistosta mainosaineiston itsensä ja mainoksen näyttöajan perusteella. AdMobissa voit joko estää mainoksen tai nähdä mainosaineiston lähteen.

Mainososuma voi olla (mutta ei välttämättä ole) täsmälleen samannäköinen kuin ladattu mainosaineisto. Mainososuman estäminen estää sen näyttämisen sovelluksessasi. Sitä voidaan kuitenkin näyttää muista mainoslähteistäsi.

• Visuaalinen osuma täsmälleen tai lähes samannäköinen kuin ladattu mainosaineisto, mutta se ei välttämättä ole tarkka mainososuma.
Huomaa, että vaikka kuvahaku tukee useimpia tiedosto‑ ja mainostyyppejä, se ei välttämättä näytä aina kaikkia saatavana olevia kuvamainoksia.

Voit myös käyttää kuvahakua mainosaineiston lähteen tunnistamiseen. Lue lisää

Liittyvät mainokset

Ad Review Centerin avulla voit myös hakea toisiinsa liittyviä mainoksia. Nämä ovat mainoksia, joilla on sama kohdesivu tai jotka liittyvät toisiinsa saman aiheen (kuten brändin, henkilön tai kohteen) kautta.

Toisiinsa liittyvien mainosten katseleminen:

• Vie hiiri mainoksen päälle ja valitse Etsi liittyviä mainoksia.

Kaikki toisiinsa liittyvät mainokset näkyvät suodatetulla Liittyvien mainosten suodatus -sivulla. Tässä kohdassa voit valita joko Estä kaikki tai Merkitse kaikki tarkistetuiksi.