Ad Review Center ja eston hallinta

Mainosten hakeminen Ad Review Centerissä

Ad Review Centerissä on useita toimintoja, joilla voit hakea tiettyjä mainoksia niiden tarkistamista ja estämistä varten.

Ad review center search bar

Suodatus ja haku

Ad Review Centerin yläosan hakukentän avulla voit rajata, mitkä mainokset haluat nähdä. Voit suodattaa mainokset esimerkiksi kielen sekä mainoksen tyypin ja koon perusteella.

Mainosten suodattaminen ja hakeminen:

• Kirjoita teksti hakukenttään tai klikkaa hakukenttää ja valitse suodatin.

Voit valita jonkin seuraavista suodatusvaihtoehdoista:

• Teksti: Hae mainoksia, joiden mainosteksti tai kohde-URL-osoite vastaa hakukentän tekstiä.
    • Julkaisijan verkkotunnus: Suodata mainoksia sen mukaan, millä sivustollasi ne on näytetty.
    • Uusimmat mainokset: Hae mainoksia, jotka on näytetty sivustollasi viimeisten 1, 3 tai 7 päivän aikana.
    • Mainosverkosto: Hae mainoksia tietystä mainosverkostosta.
    • Kieli: Suodatin, joka perustuu mainosten havaittuun kieleen. Määritämme mainoksen kielen tarkastelemalla eri tekijöitä, kuten mainoksen aloitussivua ja mainoksen sisältöä. Voit siis nähdä mainoksia, joissa on kuvia tai tekstiä eri kielellä kuin sillä, jota käytät suodatukseen. Luettelo on järjestetty kullakin kielellä esiintyvien mainosten prosenttiosuuksien perusteella.
      Oletetaan esimerkiksi, että sinulla on mainoksia viidellä kielellä (englanti, espanja, italia, portugali ja japani) ja kielten kokonaisjakaumat ovat seuraavanlaiset: englanti (20), espanja (40), italia (25), portugali (5) ja japani (10). Näin ollen kielet näytetään luettelossa seuraavassa järjestyksessä suurimmasta pienimpään: espanja, italia, englanti, japani ja portugali.
    • Koko: Suodatin, joka perustuu sivustollasi näytettyjen mainosten kokoon. Luettelo on järjestelty kunkin mainoskoon prosenttiosuuksien perusteella.
    • Mainostyyppi: Suodata kuva-, teksti- tai multimediamainoksia.
    • Klikkauksen merkkijono: Hae mainoksia niiden seuranta-URL-osoitteen perusteella.

Huomaa, että jotkin suodatusvaihtoehdot näytetään vasta sitten, kun alat kirjoittaa hakukenttään ja selviää, mitä olet hakemassa.

Kuvahaku

Ad Review Centerin kuvahaulla voit hakea ja tarkistaa kuvamainoksia (mukaan lukien Flash-pohjaisia mainoksia). Voit esimerkiksi ladata hakuun kuvan kilpailijan logosta ja etsiä sen avulla kuvamainoksia, jotka sisältävät kyseisen logon.

Tiettyä kuvaa vastaavien mainosten hakeminen:

1. Valitse Hae kuvan mukaan Hae kuvan perusteella.
  2. Vedä kuva kenttään tai lataa se laitteestasi.
    Suurin sallittu kuvatiedoston koko on 2 Mt, ja kuvan suurin mitta saa olla enintään 1 024 pikseliä. Seuraavia kuvatiedostomuotoja tuetaan: JPEG, GIF ja PNG.
  3. Valitse Hae.

Ad Review Center etsii mainokset, joiden ulkoasu vastaa kuvaasi.

Huomaa, että vaikka kuvahaku tukee useimpia tiedosto- ja mainostyyppejä, se ei välttämättä näytä aina kaikkia saatavana olevia kuvamainoksia.

Liittyvät mainokset

Ad Review Centerin avulla voit myös hakea toisiinsa liittyviä mainoksia. Nämä ovat mainoksia, joilla on sama kohdesivu tai jotka liittyvät toisiinsa saman aiheen (kuten brändin, henkilön tai kohteen) kautta.

Toisiinsa liittyvien mainosten katseleminen:

• Vie hiiri mainoksen päälle ja valitse Etsi liittyviä mainoksia.

Kaikki toisiinsa liittyvät mainokset näkyvät suodatetulla Liittyvien mainosten suodatus -sivulla. Tässä kohdassa voit valita joko Estä kaikki tai Merkitse kaikki tarkistetuiksi.