Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Mainosten hoitaminen

Mainosten hakeminen AdMobin Ad Review Centerissä

Tässä artikkelissa käsitellään mainosten hakemista AdMobin Ad Review Centerin avulla. Siinä kerrotaan "Suodata tai hae" ‑asetusvaihtoehdoista, joiden avulla voit rajata, mitä mainoksia tarkistetaan.

Esimerkki haku- ja suodatinvaihtoehdoista AdMobissa

Sisällys:

Suodatinasetukset

Asetus Kuvaus
Oma sovellus Suodata mainokset sen mukaan, missä sovelluksessasi ne ovat näkyneet.
Uusimmat mainokset Suodata mainokset, jotka ovat näkyneet sovelluksissasi 1, 3 tai 7 viime päivän aikana.
Mainosverkosto Suodata mainokset tietystä mainosverkostosta.

Huom. Tämä suodatin näyttää mainokset vain reaaliaikaisista hintatarjouksista, joten sen kanssa ei voi käyttää kielisuodatinta.

Kieli

Suodata mainokset havaitun kielen perusteella.

Selvitämme mainoksen kielen tutkimalla eri tekijöitä, kuten mainoksen laskeutumissivua ja sisältöä. Voit siis nähdä mainoksia, joissa on kuvia tai tekstiä eri kielellä kuin sillä, jota käytät suodatukseen. Lista on järjestetty kunkin kielen prosenttiosuuden perusteella.

Huom. Tämä suodatin näyttää mainokset vain Google Display ‑verkostosta, joten sen kanssa ei voi käyttää mainosverkosto-suodatinta.

Koko Käytä suodatusperusteena sovelluksissasi näkyneiden mainosten kokoa. Lista on järjestetty kunkin mainoskoon prosenttiosuuksien perusteella.
Mainostyyppi Suodata kuva-, teksti- tai rich media -mainoksia.
Yleinen mainoskategoria Suodata mainokset niiden yleisen katagorian tai alakategorian perusteella.
Mainokset luokitellaan automaattisesti, eikä siihen käytetä pelkästään mainostajien omia luokitteluja. Kategorioihin kuuluvat mainokset pyritään suodattamaan niin hyvin kuin mahdollista. Emme kuitenkaan voi taata, että kaikki aiheeseen liittyvät mainokset suodatetaan.

Hakuasetukset

Asetus Kuvaus
Teksti Hae mainoksia, joiden mainosteksti tai kohde-URL-osoite vastaa hakukentän tekstiä.
Mainosvastaustunnus

Hae mainoksia mainosvastaustunnuksen perusteella. Mainosvastaustunnus on responseIdentifier-kentän arvo, joka on mainosvastauksen yksilöllinen tunnus. responseIdentifier-kenttä on saatavilla mainos- tai välitysvastaukselle.

Mainosvastaustunnukset löytyvät Ad Review Centeristä seitsemän päivän ajan.

Lisätietoa mainosvastaustunnuksen noutamisesta on Google Developers ‑sivustolla (Android ja iOS).

Klikkauksen merkkijono Hae mainoksia niiden seuranta-URL-osoitteen tai klikkauksen merkkijonon perusteella.
Mainosaineistotunnus Suodata esiin tietty mainos sen yksilöllisen tunnuksen mukaan.

Kuvahaku

Voit käyttää apunasi Ad Review Centerin Kuvahakua hakiessasi ja tarkistaessasi kuvamainoksia. Voit esimerkiksi ladata hakuun kuvan kilpailijan logosta ja etsiä sen avulla kuvamainoksia, jotka sisältävät kyseisen logon.

Näin voit hakea kuvaa vastaavia mainoksia:

1. Klikkaa Hae kuvan mukaan.
  2. Klikkaa Valitse kuva ja lataa haluamasi kuva.

Kuvan on oltava PNG-tiedosto, joka on kooltaan enintään 3 Mt ja sisältää vain yhden mainoksen. Hakua vastaavat mainokset voidaan tunnistaa vain alkuperäisen PNG-kuvan avulla.

Kuvan vääristyminen vaikuttaa hakutuloksiin. Varmista, ettet ole lähentänyt tai loitontanut kuvaa. Jos käytät sähköpostitse saamaasi kuvaa, älä kopioi sitä vaan lataa se tietokoneellesi, jotta kuva ei vääristy.

Haun aikana Ad Review Center saattaa löytää hakua vastaavia mainoksia ja visuaalisia vastaavuuksia. Mainokset luokitellaan hakutuloksissa hakua vastaaviksi mainoksiksi tai visuaalisiksi vastaavuuksiksi.

• Hakua vastaava mainos on lataamasi mainoksen esiintymä. Haku löytää ladatun mainoksen itse mainoksen ja sen näyttöajan perusteella. AdMobissa voit joko estää mainoksen tai nähdä mainoksen lähteen.

Hakua vastaava mainos voi olla (mutta ei välttämättä ole) täsmälleen samannäköinen kuin ladattu mainos. Jos estät hakua vastaavan mainoksen, se ei voi näkyä sovelluksessasi. Se voi kuitenkin näkyä muiden mainoslähteidesi kautta.

• Visuaalinen vastaavuus on täsmälleen tai lähes samannäköinen kuin ladattu mainos, mutta se ei välttämättä ole tarkasti hakua vastaava mainos.
Kuvahaku ei välttämättä palauta aina kaikkia saatavilla olevia kuvamainoksia.

Voit käyttää kuvahakua myös mainoslähteen tunnistamiseen.

Samankaltaisten mainosten hakeminen

Ad Review Centerin avulla voit myös hakea toisiinsa liittyviä mainoksia. Ne ovat mainoksia, joilla on sama kohdesivu tai jotka liittyvät samaan aiheeseen (esim. brändiin, henkilöön tai asiaan).

Vie hiiri mainoksen päälle, klikkaa Lisää ja sitten Etsi mainoksia, jotka ovat samankaltaisia seuraavan tekijän osalta ja valitse haluamasi vaihtoehto.

Näet samankaltaiset mainokset uudella suodatetulla sivulla. Täältä voit joko estää mainokset tai merkitä ne tarkistetuiksi.