Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Advertenties beheren

Overzicht van het Centrum voor advertentiebeoordeling

Dit is een artikel over het Centrum voor advertentiebeoordeling in Google AdMob. In de gids staat waar u het Centrum voor advertentiebeoordeling kunt vinden in uw AdMob-account en hoe u advertentieblokkering kunt vinden en beheren.

In dit artikel

Het Centrum voor advertentiebeoordeling biedt u meer transparantie en controle als het gaat om de advertenties die op uw site worden weergegeven. Het Centrum ondersteunt advertenties van alle targetingtypen (contexttargeting, gepersonaliseerde targeting en plaatsingstargeting). U kunt afzonderlijke advertenties beoordelen nadat ze zijn weergegeven en kiezen of u ze wilt blijven weergeven op uw pagina's.

Ga eerst naar onze gids voor advertenties beoordelen in het Centrum voor advertentiebeoordeling.

Als u advertenties blokkeert in het Centrum voor advertentiebeoordeling, worden ze geblokkeerd voor uw netwerk. Als u advertenties per site wilt blokkeren, kunt u de instructies volgen om advertenties te blokkeren op basis van adverteerders-URL.

Het Centrum voor advertentiebeoordeling openen

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik op Opties voor blokkeren.
  3. Klik op Naar het Centrum voor advertentiebeoordeling gaan.

Als dit de eerste keer is dat u het Centrum voor advertentiebeoordeling gebruikt, moet u mogelijk op Aanzetten klikken.

Advertentieblokkering moet beperkt worden gebruikt. Als u alle advertenties toestaat, zorgt u voor de meest concurrerende omgeving in de advertentieveiling, waarbij het grootst mogelijke aantal advertenties concurreert om een vertoning.

Navigatie

Het Centrum voor advertentiebeoordeling zoals het wordt getoond in AdMob, schriftelijke uitleg op deze pagina

1. Filters Hiermee kunt u uw zoekopdracht verfijnen op status: Niet beoordeeld, Toegestaan of Geblokkeerd.
2. Filteren of zoeken Hiermee kunt u op tekst naar specifieke advertenties zoeken of aanvullende filters gebruiken om advertenties te vinden.
3.Zoeken op afbeelding Hiermee kunt u een advertentie zoeken en blokkeren vanuit de afbeelding. Upload één png-bestand van minder dan 3 MB. Meer informatie over zoeken met afbeelding
4. Alles selecteren Hiermee kunt u bulkwijzigingen zoals 'Blokkeren', 'Blokkeren en melden' of 'Markeren als beoordeeld' aanbrengen in alle advertenties op de huidige pagina.
5. Sorteren op Hiermee kunt u kiezen hoe advertenties worden gesorteerd.
6. Advertentieweergavegebied Hiermee kunt u pagina's met advertenties tegelijk beoordelen. Gebruik vervolgens de besturingselementen onderaan om te kiezen hoeveel advertenties u per pagina wilt en om van pagina te wisselen.
7. Advertentiedetails bekijken Klik op een advertentie om de gegevens te tonen, zoals afbeeldingen/indeling van advertentiemateriaal, metadata, statistieken en gerelateerde advertenties. Meer informatie over hoe u advertenties beoordeelt in de detailweergave
8. Een advertentie blokkeren Hiermee kunt u snel een advertentie blokkeren.
9. Meer acties Aanvullende acties, zoals een advertentie blokkeren en melden of vergelijkbare advertenties vinden.

Veelgestelde vragen

Waarom worden geblokkeerde advertenties nog steeds getoond in het Centrum voor advertentiebeoordeling?

Als u een advertentie blokkeert op basis van adverteerder-URL of advertentiecategorie, staat die advertentie mogelijk nog 'in afwachting van beoordeling' in het Centrum voor advertentiebeoordeling. Dit komt omdat we in het Centrum voor advertentiebeoordeling alle advertenties laten zien die ten minste een klein aantal vertoningen hebben gekregen in de afgelopen 30 dagen.

Daarom wordt een advertentie die is geblokkeerd op basis van URL of categorie niet onmiddellijk verwijderd uit het Centrum voor advertentiebeoordeling, aangezien de advertentie nog oude vertoningen van de afgelopen 30 dagen heeft. In plaats daarvan wordt de advertentie naar beneden verplaatst in de lijst met advertenties voor beoordeling (die worden gerangschikt in de volgorde van het aantal vertoningen dat ze hebben ontvangen) totdat ze onvoldoende vertoningen ontvangen om te voldoen aan de minimale drempelwaarde en uit de lijst worden verwijderd.

Waarom worden geblokkeerde advertenties nog steeds weergegeven op mijn pagina's?

Wanneer u een advertentie blokkeert, kan het tot 24 uur duren voordat deze niet meer op uw site wordt getoond. Dit geldt ongeacht of de advertentie eerder is goedgekeurd of alleen impliciet is toegestaan.

Als u een advertentie blokkeert op basis van de adverteerder-URL of advertentiecategorie, staat die advertentie mogelijk nog steeds 'in afwachting van beoordeling' in het Centrum voor advertentiebeoordeling.