Ad Review Center ja eston hallinta

Ad Review Centerin käyttöönotto

Voit ottaa Ad Review Centerin käyttöön noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Eston hallinta.
  3. Klikkaa Ad Review Center.
  4. Klikkaa Aktivoi.

Ad Review Centerisi on nyt otettu käyttöön. Voit aloittaa mainosten tarkistuksen noin tunnin kuluttua.

Näet aluksi vain mainokset, jotka ovat näkyneet sivustollasi sen jälkeen, kun Ad Review Center otettiin käyttöön. Lisää mainoksia tulee näkyviin Ad Review Centerin Tarkistamaton-välilehdelle seuraavan parin päivän aikana.