Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Administrer annoncer

Oversigt over Center for annoncegennemgang

I denne artikel kan du læse om Center for annoncegennemgang i Google AdMob. I vejledningen kan du læse om, hvor du finder Center for annoncegennemgang på din AdMob-konto, og hvordan du finder og styrer annonceblokering.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Center for annoncegennemgang er en funktion, der giver dig en større grad af gennemsigtighed og kontrol vedrørende de annoncer, der vises på dit website. Funktionen understøtter alle målretningstyper (kontekstmålretning, tilpasset målretning og placeringsmålretning). Du kan gennemgå individuelle annoncer, når de er blevet vist, og vælge, om de fortsat skal vises på dine sider.

Du kan komme godt i gang ved at se vores guide til at gennemgå annoncer ved hjælp af Center for annoncegennemgang.

Når du blokerer annoncer i Center for annoncegennemgang, blokeres de for dit netværk. Hvis du vil blokere annoncer efter website, kan du følge vejledningen i blokering af annoncer ud fra annoncørwebadresse.

Åbn Center for annoncegennemgang

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Styringselementer for blokering.
  3. Klik på Gå til Center for annoncegennemgang.

Hvis det er første gang, du bruger Center for annoncegennemgang, skal du muligvis klikke på Aktivér.

Bemærk! Blokering af annoncer bør kun bruges i sjældne tilfælde. Hvis alle annoncer vises, giver det en atmosfære med størst mulig konkurrence i annonceauktionen, hvor den største mulige annoncebeholdning konkurrerer om en eksponering.

Find rundt

"Center for annoncegennemgang", som det vises i AdMob, forklaret i tekst på denne side

1. Filtre Giver dig mulighed for at indsnævre din søgning efter status: Ikke gennemgået, Tilladt eller Blokeret.
2. Filtrér eller søg Giver dig mulighed for at søge efter bestemte annoncer ud fra tekst eller bruge yderligere filtre for at finde annoncer.
3. Søg efter billede Den giver dig mulighed for at finde en annonce og blokere den ud fra billedet. Upload en enkelt PNG-fil på under 3 MB. Få flere oplysninger om billedsøgning.
4. Markér alle Giver dig mulighed for at foretage masseændringer som f.eks. "Bloker", "Bloker og rapportér" eller "Markér som gennemgået" for alle annoncer på den aktuelle side.
5. Sortér efter Giver dig mulighed for at vælge, hvordan annoncer sorteres.
6. Annoncevisningsområde. Giver dig mulighed for at gennemgå sider med annoncer ad gangen. Du kan derefter bruge kontrolelementerne nederst til at vælge, hvor mange annoncer du vil have pr. side, og til at skifte mellem sider.
7. Se annonceoplysninger Klik på en annonce for at se annonceoplysninger som f.eks. annoncemateriale for billeder/format, metadata, metrics, relaterede annoncer osv. Få flere oplysninger om at gennemgå annoncer i den detaljerede visning.
8. Bloker en annonce Giver dig mulighed for hurtigt at blokere en annonce.
9. Flere handlinger Yderligere handlinger som f.eks. blokering og rapportering af en annonce eller at finde lignende annoncer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor bliver blokerede annoncer stadig vist i Center for annoncegennemgang?

Når du blokerer en annonce ud fra annoncørwebadresse eller annoncekategori, bliver den pågældende annonce muligvis stadig vist i Center for annoncegennemgang, som om den afventer gennemgang. Dette skyldes, at alle annoncer, der har opnået et vist antal eksponeringer i løbet af de seneste 30 dage, bliver vist i Center for annoncegennemgang.

Hvis der inden for de seneste 30 dage er registreret eksponeringer for en annonce, som er blevet blokeret ud fra webadresse eller kategori, bliver den ikke fjernet fra Center for annoncegennemgang med det samme. Den pågældende annonce rykkes i stedet løbende nedad på listen over annoncer til gennemgang (som rangeres efter det opnåede antal eksponeringer), indtil det opnåede antal eksponeringer ikke længere opfylder minimumskravet, hvorefter den fjernes fra listen.

Hvorfor bliver blokerede annoncer stadig vist på mine sider?

Der kan være en forsinkelse på op til 24 timer fra det tidspunkt, hvor du blokerer en annonce, til det tidspunkt, hvor den ikke længere er kvalificeret til at blive vist på dit website. Dette gælder, uanset om annoncen tidligere er blevet godkendt eller blot er tilladt implicit.

Bemærk! Når du blokerer en annonce ud fra annoncørwebadresse eller annoncekategori, bliver den pågældende annonce muligvis stadig vist i Center for annoncegennemgang, som om den afventer gennemgang.