Center for annoncegennemgang og kontrolelementer for blokering

Aktivér Center for annoncegennemgang

Sådan aktiverer du Center for annoncegennemgang:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Kontrolelementer for blokering i sidebjælken.
  3. Klik på Center for annoncegennemgang .
  4. Klik på Aktivér.

Center for annoncegennemgang er nu aktiveret. Du kan begynde at gennemgå annoncer om en times tid.

I første omgang ser du kun de annoncer, der er blevet vist på dit website, siden du aktiverede Center for annoncegennemgang. Når der er gået en dag eller to, bliver der vist flere annoncer på fanen Ikke gennemgået i Center for annoncegennemgang.