Ad Review Center ja eston hallinta

Ad Review Centerin yleiskatsaus

Ad Review Center on ominaisuus, joka helpottaa sovelluksissasi näkyvien mainosten tarkistamista ja hallintaa. Kun otat Ad Review Centerin käyttöön, voit tarkistaa yksittäisiä mainoksia sekä ennen niiden näyttämistä että näyttämisen jälkeen. Tämän jälkeen voit päättää, haluatko jatkaa niiden näyttämistä sovelluksissasi. Tämä työkalu on kaikkien AdMob-kehittäjien käytettävissä, ja siitä on hyötyä etenkin bränditietoisille julkaisijoille.

Ad Review Centerin avulla voit tarkistaa ja käsitellä yksittäisiä mainoksia, jotka voivat näkyä sovelluksissasi. Näytetyt-välilehdellä voit tarkastella mainoksia, jotka ovat jo näkyneet sovelluksessasi. Aiemmin estämäsi mainokset näkyvät Estetyt-välilehdellä. Lue lisätietoja mainosten tarkistamisesta Ad Review Centerissä.

Yksittäisten mainosten lisäksi voit myös estää mainokset niiltä Google Ads ‑mainostajilta, joiden mainokset ovat näkyneet sovelluksissasi. Kaikkia toimia, joilla estät mainoksia Ad Review Centerissä, sovelletaan tilitasolla, ei yksittäisen sovelluksen tasolla.

Ad Review Centerissä voit käsitellä kaikkia mainoksia, myös Ad Exchange -mainoksia. Tämä poikkeus ei koske tuhannen näyttökerran hintaan perustuvia varausmainoksia eikä mainoksia, joita näytetään kolmannen osapuolen mainosverkostoissa AdMob-välityksen kautta.