Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Kom i gang

Forespørsler

Antallet ganger appen eller annonseenheten din har bedt om en annonse. Forespørsler blir talt selv om ingen annonser blir returnert. Hvis forespørselen blir sendt til flere enn én annonsekilde i den sammenkjedede medieringen, telles den bare én gang.

Merk: Måten AdMob rapporterer forespørsler på, avhenger av dimensjonene du velger.

Når «Annonsekilde»- eller «Forekomst av annonsekilde»-dimensjonen brukes

Dette er antallet ganger de ulike annonsekildene har mottatt forespørsler. Enkelte av disse forespørslene kan bli talt mer enn én gang når de passerer gjennom sammenkjedingen for mediering. Eksempel: Én enkelt forespørsel som sendes til nettverk A, nettverk B og nettverk C i medierings-stacken, blir talt tre ganger.

I rapportens oppsummeringsrad kan du se følgende:

• Unike forespørsler om annonseenheter: Dette er det samlede antallet unike forsøk på å be om en annonse. Dette tallet omfatter ikke gjentakelser av samme forespørsel.
    Eksempel: Én enkelt forespørsel som sendes til nettverk A, nettverk B og nettverk C i sammenkjedingen for mediering, blir bare talt én gang.
  • Samlet antall forespørsler for annonsekildene: Dette er antallet ganger appen eller annonseenheten din har sendt en forespørsel til en annonsekilde. Forespørsler blir talt selv om ingen annonser blir returnert. Hvis du har tatt med en annonsekilde flere ganger i en medieringsgruppe, kan enkelte av disse forespørslene bli talt mer enn én gang når forespørselen passerer gjennom sammenkjedingen for mediering.

Når dimensjonen for medieringsgruppe blir brukt

Dette er antallet annonseforespørsler som er sendt til en medieringsgruppe. En forespørsel blir talt når den sendes til en av annonsekildene i en medieringsgruppe. Forespørselen blir bare talt én gang per medieringsgruppe, selv om forespørselen passerer gjennom sammenkjedingen for mediering.

I rapportens oppsummeringsrad kan du se følgende:

• Unike forespørsler om annonseenheter: Dette er det samlede antallet unike forsøk på å be om en annonse. Dette tallet omfatter ikke gjentakelser av samme forespørsel.
    Eksempel: Én enkelt forespørsel som sendes til nettverk A, nettverk B og nettverk C i sammenkjedingen for mediering, blir bare talt én gang.
  • Samlet antall forespørsler for medieringsgruppene: Dette er antallet annonseforespørsler som er sendt til en medieringsgruppe.

En forespørsel blir talt når den sendes til en av annonsekildene i en medieringsgruppe. Hvis forespørselen sendes til flere annonsekilder i medieringsgruppen, blir den bare talt én gang.

Merk: Det samlede antallet forespørsler om medieringsgrupper kan være lavere enn antallet forespørsler om unike annonseenheter på grunn av målrettingskriteriene for medieringsgruppen din. Hvis du for eksempel angir at alle medieringsgruppene dine utelukkende skal målrettes mot land i Europa, blir ikke annonseforespørsler som er generert i Asia, sendt til noen av medieringsgruppene dine.