Aan de slag

Kosten per duizend vertoningen (CPM)

Adverteerders die op basis van CPM adverteren, stellen hun gewenste prijs per 1000 vertoonde advertenties in en betalen telkens wanneer hun advertentie wordt weergegeven.

Als uitgever ontvangt u inkomsten telkens wanneer er een CPM-advertentie op uw app wordt weergegeven en door een gebruiker is bekeken. CPM-advertenties concurreren met CPC-advertenties (kosten per klik) in onze advertentieveiling. We geven de advertentie weer waarvan we verwachten dat deze de meeste inkomsten voor u genereert.