Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Mediering

Optimaliser sammenkjedede annonsekilder i medieringen

Slå på optimalisering for å la AdMob administrere rekkefølgen på annonsekildene i sammenkjedingen for mediasjon dynamisk. #optimization

Du kan bidra til å maksimere inntektene ved å slå på optimalisering for tredjeparts annonsekilder eller AdMob-nettverket.

Hva er optimalisering?

Gjennom optimalisering får du en mer presis eCPM, og du slipper å angi rekkefølgen av annonsekildene i sammenkjedingen for mediasjon manuelt.

Hvis du slår på optimalisering, kan AdMob administrere rekkefølgen på annonsekildene i sammenkjedingen for mediasjon ved å justere eCPM-ene de har. AdMob bruker historiske data fra annonsekildene til å identifisere trender og endringer. Deretter oppdateres eCPM-ene i tråd med denne informasjonen.

Vurder å bruke budgivning for å la tredjeparts annonsekilder konkurrere i en sanntidsauksjon om å svare på annonseforespørslene dine.

Slik fungerer optimalisering

AdMob samler inn historiske eCPM-data om en annonseenhet ved å kalle API-et til tredjepartsannonsekilden.

Merk: Du må oppgi legitimasjonen for annonsekilden din og tilordne annonseenhetene dine for at AdMob skal kunne samle inn dataene rett fra annonsekilden.

Når AdMob har samlet inn nok data, oppdateres regelmessig annonsekildens eCPM og plasseringen den har i sammenkjedingen. Sammenkjedingen for mediasjon er optimalisert for hvert land.

Merk: Ikke alle annonsekilder støtter optimalisering. Gjennomgå listen over tredjeparts annonsenettverk som støtter optimalisering, for å finne ut mer om de tilgjengelige annonsekildene.

Optimaliser tredjepartsannonsekilder

For å optimalisere en sammenkjedet annonsekilde må du oppgi legitimasjonen for annonsekilden. Dermed kan AdMob samle inn de historiske eCPM- og rapporteringsdataene fra tredjepartsannonsekilden.

Du må også oppgi tilordningsinformasjonen for hver annonseenhet. I de fleste tilfeller kan du finne denne informasjonen i kontoen du bruker med den aktuelle annonsekilden.

Du kan velge å optimalisere annonsekilder når du legger dem til i medieringsgrupper, eller du kan gjøre endringer i optimaliseringsinnstillingene senere.

Slik oppdaterer du optimaliseringsinnstillingene for annonsekilder etter at du har lagt dem til i medieringsgrupper:

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Mediering i sidefeltet.
  3. Velg medieringsgruppen som inneholder forekomsten av annonsekilden du vil optimalisere.
  4. Klikk på Rediger i «Sammenkjedede annonsekilder»-tabellen, ved siden av annonsekildens eCPM.
  5. Sett knappen ved siden av eCPM-optimalisering i på-posisjon.
  6. Oppgi en eCPM-verdi for å fastsette denne annonsekildens plassering mens AdMob samler inn nok historiske data til at optimalisering kan aktiveres.
  7. Oppgi legitimasjonen for annonsekilden.
  8. Klikk på Bekreft

Optimalisering pågår

Når du slår på optimalisering, begynner AdMob å analysere trafikken til appen din for å finne den beste måten å optimalisere eCPM-verdien til annonsekilden på. I denne analyseperioden kan det hende at «Optimalisering pågår»-statusen vises i tabellen med annonsekilder. Du kan se denne statusen i opptil 3 dager.

Finn ut mer om alle de mulige optimaliseringsstatusene.

Optimaliser AdMob-nettverket

Når du slår på eCPM i sanntid (budgivning) for AdMob-nettverket, gjøres nettverket om til en annonsekilde med budgivning. AdMob beregner dette budet i sanntid. Dette innebærer at AdMob-nettverket evalueres på nytt og gis en ny plassering i sammenkjedingen for mediasjon for hver eneste annonseforespørsel som knyttes til medieringsgruppen nettverket inngår i.

Du kan velge å optimalisere AdMob-nettverket når du legger det til i en medieringsgruppe, eller du kan gjøre endringer i optimaliseringsinnstillingene senere.

Vanlige spørsmål om optimalisering

Hva er forskjellen mellom registrert eCPM og optimalisert gjennomsnittlig eCPM?

Registrert eCPM

Du kan gjennomgå den registrerte eCPM-beregningen i rapportene. Registrert eCPM er den anslåtte gjennomsnittlige eCPM-verdien du har mottatt. For tredjeparts annonsekilder oppgis denne verdien av den aktuelle tredjepartskilden. Registrert eCPM vises bare for annonsekilder der optimalisering er aktivert.

Optimalisert gjennomsnittlig eCPM

Du kan gjennomgå optimalisert gjennomsnittlig eCPM på siden for medieringsgruppen. Dette er eCPM-verdien som brukes for å avgjøre annonsekildens plassering i sammenkjedingen for mediasjon. AdMob oppdaterer den optimaliserte gjennomsnittlige eCPM-verdien to ganger om dagen basert på historiske data.

Hva skjer når optimaliseringen er slått på?

AdMob kommer til å

• administrer plasseringen av annonsekilden i sammenkjedingen for mediasjon
  • justere eCPM-verdien som er tilknyttet annonsekilden, automatisk, basert på trafikken i appen din, historiske data og informasjon som hentes fra annonsekildene

Jeg har problemer med optimaliseringen. Hva gjør jeg?

Sjekk optimaliseringsstatusen for forekomsten av annonsekilden. I statuskolonnen skal det vises om vi fikk optimalisert annonsekilden eller ikke. Finn ut mer om alle de mulige optimaliseringsstatusene og hva du kan gjøre.