Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Välitys

Waterfall-mainoslähteiden optimointi välityksessä

Laita optimointi päälle, jotta AdMob voi ylläpitää mainoslähteen järjestystä dynaamisesti waterfall-välityksessä. #optimization

Voit maksimoida tulot laittamalla optimoinnin päälle kolmannen osapuolen mainoslähteessä tai AdMob-verkostossa.

Optimoinnin tarkoitus

Optimointi auttaa varmistamaan tarkemman eCPM-hinnan ja poistaa tarpeen tilata mainoslähteitä manuaalisesti waterfall-välityksestä.

Optimoinnin avulla AdMob pystyy ylläpitämään mainoslähteen järjestystä waterfall-välityksessä muokkaamalla sen eCPM-hintaa. AdMob käyttää mainoslähteen aiempaa dataa trendien ja muutosten havaitsemiseen ja päivittää sitten eCPM-hinnan niiden mukaisesti.

Kun käytät hintatarjouksia, kolmannen osapuolen mainoslähteesi voivat kilpailla reaaliaikaisessa huutokaupassa mainospyynnöistäsi.

Näin optimointi toimii

AdMob kerää mainosyksikön aiemman eCPM-datan kutsumalla kolmannen osapuolen mainoslähteen APIa.

Huom. Sinun on lisättävä mainoslähteesi kirjautumistiedot ja mäpättävä mainosyksiköt, jotta AdMob voi kerätä datan suoraan mainoslähteestä.

Kun AdMob on kerännyt riittävästi dataa, mainoslähteen eCPM-hinta ja sen sijoittelu waterfall-välityksessä päivittyy säännöllisesti. Waterfall-välitys on optimoitu kullekin maalle.

Huom. Kaikki mainoslähteet eivät tue optimointia. Jos haluat lisätietoja käytettävissä olevista mainoslähteistä, katso lista optimointia tukevista kolmannen osapuolen mainosverkostoista.

Kolmannen osapuolen mainoslähteen optimointi

Jotta voit optimoida waterfall-mainoslähteen, sinun on lisättävä mainoslähteen kirjautumistiedot. Näin AdMob voi kerätä aiemman eCPM- ja raportointidatan kolmannen osapuolen mainoslähteestä.

Lisää myös kunkin mainosyksikön mäppäystiedot. Useimmissa tapauksissa nämä tiedot näkyvät kyseisen mainoslähteen kohdalla tililläsi.

Voit optimoida mainoslähteen, kun oletlisännyt sen välitysryhmään. Vaihtoehtoisesti voit muokata sitä myöhemmin ja tehdä muutoksia optimointiasetuksiin.

Näin voit päivittää mainoslähteen optimointiasetukset lisättyäsi sen välitysryhmään:

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Välitys.
  3. Valitse välitysryhmä, jossa optimoitava mainoslähde-esiintymä sijaitsee.
  4. Siirry Waterfall-mainoslähteiden taulukkoon ja klikkaa mainoslähteen eCPM-hinnan vierestä Muuta
  5. Laita eCPM-optimoinnin vierestä valitsin päälle.
  6. Lisää eCPM-arvo, jonka mukaan tämä mainoslähde järjestetään, kunnes AdMob on kerännyt riittävästi aiempaa dataa optimointia varten.
  7. Lisää mainoslähteen kirjautumistiedot
  8. Klikkaa Vahvista

Optimointi käynnissä

Kun otat optimoinnin käyttöön, AdMob alkaa analysoida sovelluksesi liikennettä ja pyrkii näin selvittämään parhaan tavan mainoslähteen eCPM-hinnan optimointiin. Analyysin aikana mainoslähdetaulukossa voi näkyä Optimointi käynnissä ‐tila. Tila näkyy enintään kolme päivää.

Lue lisää mahdollisista optimointitiloista.

AdMob-verkoston optimointi

Kun otat reaaliaikaisen eCPM-hinnan (hintatarjouksen) käyttöön AdMob-verkostossa, se muuttuu hintatarjouskumppanina toimivaksi mainoslähteeksi. AdMob laskee hintatarjouksen reaaliajassa. Tämä tarkoittaa sitä, että AdMob-verkosto arvioidaan uudelleen ja se sijoitetaan waterfall-välitykseen kunkin sitä välitysryhmää vastaavan mainospyynnön yhteydessä, johon verkosto on lisätty.

Voit optimoida AdMob-verkoston, kun olet lisännyt sen välitysryhmään. Halutessasi voit myös muuttaa sen optimointiasetuksia vasta myöhemmin.

Usein kysyttyä optimoinnista

Miten havaittu todellinen tuhannen impression hinta eroaa optimoidusta keskimääräisestä todellisesta tuhannen impression hinnasta?

Havaittu todellinen tuhannen impression hinta

Voit tarkistaa raporteistasi mittarin, joka kertoo havaitun todellisen tuhannen impression hinnan. Se on arvioitu keskimääräinen todellinen tuhannen impression hinta, jonka olet saanut. Jos kyseessä on kolmannen osapuolen mainoslähde, tämä arvo on peräisin kyseisestä kolmannen osapuolen mainoslähteestä. Havaittu todellinen tuhannen impression hinta näkyy mainoslähteille, joissa optimointi on otettu käyttöön.

Optimoitu keskimääräinen todellinen tuhannen impression hinta

Näet optimoidun keskimääräisen tuhannen impression hinnan välitysryhmäsivulla. Tämä on eCPM-hinta, jonka mukaan mainoslähteen sijoittelu waterfall-välityksessä määräytyy. AdMob päivittää optimoidun keskimääräisen eCPM-hinnan kahdesti päivässä aiemman datan perusteella.

Mitä tapahtuu, kun optimointi laitetaan päälle?

AdMob

• muuttaa mainoslähteen sijoittelua waterfall-välityksessä
  • muuttaa mainoslähteeseen liittyvää todellista tuhannen impression hintaa automaattisesti sovelluksen liikenteen, aiemman datan ja mainoslähteistä saatujen tietojen perusteella.

Minulla on ongelma optimoinnissa. Mitä teen?

Tarkista mainoslähde-esiintymän optimoinnin tila. Tilasarakkeesta käy ilmi, oliko mainoslähde optimoitu. Lue lisää mahdollisista optimointitiloista ja siitä, mitä voit tehdä.