Raportissa käytetyn valuutan muuttaminen

AdMobin raporttien tiedot näytetään yleensä tilisi oletusvaluutassa tai Yhdysvaltain dollareina. Voit kuitenkin muuttaa joidenkin raporttien valuuttaa helposti muutamalla klikkauksella. Huom. Näytettävän valuutan muuttaminen ei ole mahdollista kaikissa raporteissa, kuten välitysraportissa.
Raporteissa käytetyn valuutan muuttaminen ei vaikuta tilisi maksuvaluuttaan.
Voit muuttaa raportissa käytettyä valuuttaa seuraavasti:
  1. Klikkaa raportin yläosasta Lisää.
  2. Klikkaa Aseta valuutta.
  3. Valitse näytöllä olevista vaihtoehdoista raportissa käytettävä valuutta.
  4. Klikkaa Muuta.

Jos käytät tehokkuusraporteissa muuta kuin maksuvaluuttaasi, näkemäsi tulokset saattavat olla valuuttakurssien normaalin vaihtelun vuoksi epätarkkoja. Paikallista valuuttaa käyttävissä raporteissa käytetään edellisen päivän markkinakurssia.